Neler Yeni

Okulda Küpe Takmak??

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Bildiğiniz üzere okulda küpe takmak yasak lâkin ben yaklaşık 2-2.5 hafta önce falan küpe takmaya başladım. Geçen günlerde bir çıkarayım 1 günde kapanmaz zaten dedim ama birkaç saat içinde kapandı ve biraz zorlayarak tekrar açtım. Normalde okulda çıkarır, eve gelince takarım diyordum ama o olaydan sonra çıkarmak pek mantıklı gözükmüyor. Aklıma küçük yuvarlak yara bantlarından alıp takmak geldi ama o da çok kekoca durur diye ona da pek sıcak bakamadım. Okula gittiği halde küpe takan ve bunu gizlemenin bir yolunu bulan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. En kötü dediğim gibi bant takmayı düşünüyorum. Zaten haftada toplam 1.5 gün falan gidicekmişiz sanırım okula. Bahsettiğim bantlar bunlar;
1602039852247.png

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Saçma sapan sebepler ile laf yemene değmez.
Bant tak, geç.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bildiğiniz üzere okulda küpe takmak yasak lâkin ben yaklaşık 2-2.5 hafta önce falan küpe takmaya başladım. Geçen günlerde bir çıkarayım 1 günde kapanmaz zaten dedim ama birkaç saat içinde kapandı ve biraz zorlayarak tekrar açtım. Normalde okulda çıkarır, eve gelince takarım diyordum ama o olaydan sonra çıkarmak pek mantıklı gözükmüyor. Aklıma küçük yuvarlak yara bantlarından alıp takmak geldi ama o da çok kekoca durur diye ona da pek sıcak bakamadım. Okula gittiği halde küpe takan ve bunu gizlemenin bir yolunu bulan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. En kötü dediğim gibi bant takmayı düşünüyorum. Zaten haftada toplam 1.5 gün falan gidicekmişiz sanırım okula. Bahsettiğim bantlar bunlar;
Alıntıyı görüntüle
Bant tak ben hiç fark etmem mesela kimin kulağında ne var diye.

Alikose01

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Adını bilmiyorum ama bu sivilceleri falan gizlemek için yüzüne bir şey sürüyorlar ya tenin renginde, onu banta sürsen hiç farkedilmez sanırım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Valla liseden mezun olalı 2 yılı geçti bizim okulda uyarı yapılıyordu ama çok da sıkıştırmıyorlardı takan takıyordu yani. Şuan bu kadar darlıyorlar mı ya?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla liseden mezun olalı 2 yılı geçti bizim okulda uyarı yapılıyordu ama çok da sıkıştırmıyorlardı takan takıyordu yani. Şuan bu kadar darlıyorlar mı ya?
Çok darlıcaklarını zannetmiyorum ama bölüm dersleri olduğu için sınıflardaki kişi sayısı da az. Az kişi olunca ister istemez dikkat çeker. Üstüme hocanın biri takar falan uğraşmak istemiyorum. En son buna benzer bir olay olduğunda 2 sözlü notum da 10 girilmişti...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adını bilmiyorum ama bu sivilceleri falan gizlemek için yüzüne bir şey sürüyorlar ya tenin renginde, onu banta sürsen hiç farkedilmez sanırım.
Fondöten sürersem daha çok dikkat çeker bence. En iyisi direkt bantlayıp geçeyim. Zaten çok uzun bir süre okulda kalmıcaz. Bölüm hocasıyla konuşucam eğer sıkıntı olmaz derse bant takmama bile gerek kalmaya bilir. Şuan aklımdaki soru acaba hocaya küpem olduğunu söyleyip izin alsam mı yoksa direkt bantlayıp geçsem mi? Adam bantladığım halde laf yapabilir çünkü, sağı solu belli olmuyor bu hocaların.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çok darlıcaklarını zannetmiyorum ama bölüm dersleri olduğu için sınıflardaki kişi sayısı da az. Az kişi olunca ister istemez dikkat çeker. Üstüme hocanın biri takar falan uğraşmak istemiyorum. En son buna benzer bir olay olduğunda 2 sözlü notum da 10 girilmişti...
Çok garip. Liseye geçmiş insanlara bu kadar darlama yanlış aslında. Bizim lisede istemeyen ders dinlemiyordu kulaklık takıp uyuyabiliyordu. Liseye gelmiş adam kendini bilen adamdır isteyen dinler istemeyen dinlemez manasındaydı hocalarımız. Anadolu diye mi bizde öyleydi acaba sizin meslek lisesi heralde oradaki disiplini bilmiyorum pek.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
10 sınıfın sonunda okulda ılk kupe takan bendım herkes garıpsedı ama 1 sene sonra benden cesaret mı aldılar bılmıyorum ama herkes takmaya basladı 2 yıldan fazla takıyorum kupe ne hocadan bı laf yedım yedırtmem de ne ınsanlardan sosyal medya da sıkıntılı ınsanlara denk gelırsın top fln derler takma yuzune karsı bısey dedıklerını gormedım halka kupe ve eczanenın taktıgı kupenın dısında pek bı kupe takma garıp oluyor erkeklerde dıkkat cekebılırsın

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
10 sınıfın sonunda okulda ılk kupe takan bendım herkes garıpsedı ama 1 sene sonra benden cesaret mı aldılar bılmıyorum ama herkes takmaya basladı 2 yıldan fazla takıyorum kupe ne hocadan bı laf yedım yedırtmem de ne ınsanlardan sosyal medya da sıkıntılı ınsanlara denk gelırsın top fln derler takma yuzune karsı bısey dedıklerını gormedım halka kupe ve eczanenın taktıgı kupenın dısında pek bı kupe takma garıp oluyor erkeklerde dıkkat cekebılırsın
Normalde halka takıyorum ama okulda ilk başta taktırdığınızda 2 hafta dursun diye takarlar ya küçük bir şey. Onu takmayı planlıyorum. Evde falan kulaklık takarken halka ile sorun yaşadığım için aktif olarak küçük olanı takıyorum zaten. Okulda da öyle yapacağım. Bahsettiğim küpe bu;
1602048312641.png

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
Normalde halka takıyorum ama okulda ilk başta taktırdığınızda 2 hafta dursun diye takarlar ya küçük bir şey. Onu takmayı planlıyorum. Evde falan kulaklık takarken halka ile sorun yaşadığım için aktif olarak küçük olanı takıyorum zaten. Okulda da öyle yapacağım. Bahsettiğim küpe bu;
Alıntıyı görüntüle
eczane sana bu kupeyı taktıkdan sonra senın bu kupeyı 1.5 2 hafta cıkarmaman gerklı sonra o delıgı sorun olur yara olur vs ben toplamda 5 kere deldırdım suan tek delık kullanıyorum dert olur yanı ondan sonra baska kupeyı gecınce her yıkanırken cıkar temızle tak mıkrop fln bırıkmesın vs vs.

Top Bottom