Neler Yeni

Okulda nasıl havalı olurum ve flört bulurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
Arkadaşlar 9. Sınıfım ve okulda biraz ünüm var (herkes beni kimya hocasına benzetiyor) ama böyle çok konuşulan biri değilim mesela okuldaki bazı arkadaşlarım herkes tarafından konuşuluyor "çocuk yakışıklı çok güçlü efendi bir insan fln" ben kendimi de onlardan eksik görmüyorum yani bende havalı biri olabilirim ama kimse benle tanışmıyor muhabbet fln etmiyor ben onlarla nasıl yakınlaşırım ve okulda full kız var bazılarıyla konuşuyorum ama ayaküstü fln(uzun ve etkili bir sohbet olmuyor yani onları yanımda fazla tutamıyorum ve takılamıyorum kızlarla) ve hayatımda doğru düzgün kızlarla konuşmadığım için hep bir şeyler ters gidiyor anlayavağınız sıfırım bu konularda en baştan bi anlatır mısınız ne yapmalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım?

Ve boyum 1.80(küsür)
Kilom (70-75 var)
Pp deki foto benim fotom ama şimdi zayıfım ve vücudum ve yüzüm şekillendi tipim de var
Çoğunlukla siyah giyiniyorum.
Sizce ne tarz giyineyim saç stili fln nasıl olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
musa
Arkadaşlar 9. Sınıfım ve okulda biraz ünüm var (herkes beni kimya hocasına benzetiyor) ama böyle çok konuşulan biri değilim mesela okuldaki bazı arkadaşlarım herkes tarafından konuşuluyor "çocuk yakışıklı çok güçlü efendi bir insan fln" ben kendimi de onlardan eksik görmüyorum yani bende havalı biri olabilirim ama kimse benle tanışmıyor muhabbet fln etmiyor ben onlarla nasıl yakınlaşırım ve okulda full kız var bazılarıyla konuşuyorum ama ayaküstü fln(uzun ve etkili bir sohbet olmuyor yani onları yanımda fazla tutamıyorum ve takılamıyorum kızlarla) ve hayatımda doğru düzgün kızlarla konuşmadığım için hep bir şeyler ters gidiyor anlayavağınız sıfırım bu konularda en baştan bi anlatır mısınız ne yapmalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım?

Ve boyum 1.80(küsür)
Kilom (70-75 var)
Pp deki foto benim fotom ama şimdi zayıfım ve vücudum ve yüzüm şekillendi tipim de var
Çoğunlukla siyah giyiniyorum.
Sizce ne tarz giyineyim saç stili fln nasıl olmalı
Daha küçüksün kardeşim flört işleri boş işler bu yaşlarda kendini geliştirmeye odaklan

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kariyerine odaklan bırak bu işleri.

Diyelim ki okulun en havalı çocuğu sen oldun, 4 yıl sonra kimse yanına yanaşmayacak.

Ne güzel daha 9. sınıfsın güzelce başla derslerine kariyerine odaklan, kendini geliştirecek şeyler yap. Sporunu yap gereği kadar arkadaş edin, bu yaşta bırak sevgili işlerini. Senin yaşında böyle düşünen çok kişi tanıyorum şu an 12. sınıfta, 4 yıl boyunca 50 tane sevgilileri olmuştur çok pişmanlar 1 yılda tüm lise derslerini halletmeye çalışıyorlar YKS için.

Top Bottom