KaRincACiK
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabul etmedi de isteği ne kadar bekletcem yani ne zaman geri çekim?Niye fotoğrafın yok
Kız müneccim mi nasıl anlasın
Kabul etmedi de isteği ne kadar bekletcem yani ne zaman geri çekim?Niye fotoğrafın yok
Kız müneccim mi nasıl anlasın
Git fotoğraf koy düzgün bir şey öyle bekleKabul etmedi de isteği ne kadar bekletcem yani ne zaman geri çekim?
Sen kızın instagramını nerden buldun ve senin adını biliyor mu? Bilmediği biri istek atarsa neden kabul etsin ki.Kabul etmedi de isteği ne kadar bekletcem yani ne zaman geri çekim?
talisca baba var daha ne olsunGit fotoğraf koy düzgün bir şey öyle bekle
İsmimi biliyordur herhaldeSen kızın instagramını nerden buldun ve senin adını biliyor mu? Bilmediği biri istek atarsa neden kabul etsin ki.
Söylemediysen nasıl bilecek hiç konuşmamışsın bile.talisca baba var daha ne olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsmimi biliyordur herhalde
Sana ne anlatıyorum ki bentalisca baba var daha ne olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsmimi biliyordur herhalde
fotom yok ki hiçSana ne anlatıyorum ki ben![]()
iphone telefonu olan arkadaşından veya sende varsa biryere sabitle ve uzaktan fotoğraf çek tipinden memnun değilsen arkanı dönüpde çekebilirsin fakat bir fotoğraf olsunfotom yok ki hiç
Ya biraz geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoz şuan şimdi napcamSana ne anlatıyorum ki ben![]()
bu konuyu en son gordugumden 1 ay gecmıs galıba baya hızlı ıstek atmıssın yaYa biraz geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoz şuan şimdi napcam
Hikaye atmasını bekle mesela atıyorum bildiğin bir yeri paylaştı hikayesinde yaz orayı bende çok seviyorum falan kim kim gittiniz gibiYa biraz geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoz şuan şimdi napcam
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
basit konularla girip konuş ileride reels at reelsden devam et bahane ile konu açmaya çalış bir şeyler yap çok bağlanma amaYa biraz geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoz şuan şimdi napcam