Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Bugra

Shix2x

80+ Bronze
İyi hoş da clup önünde veya sokakta falan konuşmuyorum sonuçta okulda konuşuyorum sence böyle bir şey olur mu? Tek başına yakalamam lazım ama o da çok zor. Konuşmam gerektiğini biliyorum çünkü şimdi konuşmazsam 1 ay falan süre geçicek kız bir şey hissettiyse bile 1 ayda her şey yok olur zaten.
Her gun ana sayfada görüyorum konuyu hala konusmamissin. Insanlarin vaktini boş yere alma kapat konuyu.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
git öğren o sınıfa da giren ders hocanız varsa ondan konu açarsın.
farz-ı misal;
matematik hocanız aynıdır, x konusunu işlemişsinizdir.
gidip dersin ki;
geçen gün bizim öğretmenin sizin sınıfa da girdiğini gördüm, x konusunu işlediniz mi dersin
işledik derse notları atma imkanın var mı dersin, atarsa oradan konu yürütürsün. atmıyorsa da farklı teoriler denersin.
hiç olmuyorsa salla gitsin kız mı yok dayı sana.
hocam bu arkadaşa itibar etmeyeniz yerine bu arkadaştan tavsiye almanızı öneririm @Skynel

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,795
İsim
Eren Yeager
hocam bu arkadaşa itibar etmeyeniz yerine bu arkadaştan tavsiye almanızı öneririm @Skynel
Katılıyorum o arkadaşa bakmayın
Eğer çekingen biriyseniz kızın isim soyismini sınıf listesinden bularak aratabilirsin instagramda itiraf sayfalarında muhtemelende bulursun takip attıktan sonra bir kaç hikayesinden çok zarif gözüküyorsun şeklinde yazarak konuya girebilirsin
Ya da ben çekingen değilim diyorsan şöyle yapsan daha hoş olur tabii sınıfına girip ya da koridorda yakalayıp selam adın neydi işte adı neyse ayşe diyelim ayşe bir kaç gündür sana bakıyorum çok hoş gözüküyorsun eğer sende istersen instagramını almak isterim gibi bir sohbet kurupta etkili bir şey yapabilirsin

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhar Şenek
İyi hoş da clup önünde veya sokakta falan konuşmuyorum sonuçta okulda konuşuyorum sence böyle bir şey olur mu? Tek başına yakalamam lazım ama o da çok zor. Konuşmam gerektiğini biliyorum çünkü şimdi konuşmazsam 1 ay falan süre geçicek kız bir şey hissettiyse bile 1 ayda her şey yok olur zaten.
sevdiyse yokolmazda seninde konuşman gerek benimde hikayem böyle başlamıştı neden böyle olduğunu birkaç ay sonra anladım umarım sendede bundan dolayı değildir git konuş kızla hafif hafif bakışıyorsanız hoşlanmıştır birdaha sana baktığında bakışmayı uzatmaya çalış ve uzun bakıştığınızda gidip konuş çok uzun bakışamazsan 2 kez orta uzunlukta bakışmadada gidip konuşabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Bugra
Katılıyorum o arkadaşa bakmayın
Eğer çekingen biriyseniz kızın isim soyismini sınıf listesinden bularak aratabilirsin instagramda itiraf sayfalarında muhtemelende bulursun takip attıktan sonra bir kaç hikayesinden çok zarif gözüküyorsun şeklinde yazarak konuya girebilirsin
Ya da ben çekingen değilim diyorsan şöyle yapsan daha hoş olur tabii sınıfına girip ya da koridorda yakalayıp selam adın neydi işte adı neyse ayşe diyelim ayşe bir kaç gündür sana bakıyorum çok hoş gözüküyorsun eğer sende istersen instagramını almak isterim gibi bir sohbet kurupta etkili bir şey yapabilirsin
sevdiyse yokolmazda seninde konuşman gerek benimde hikayem böyle başlamıştı neden böyle olduğunu birkaç ay sonra anladım umarım sendede bundan dolayı değildir git konuş kızla hafif hafif bakışıyorsanız hoşlanmıştır birdaha sana baktığında bakışmayı uzatmaya çalış ve uzun bakıştığınızda gidip konuş çok uzun bakışamazsan 2 kez orta uzunlukta bakışmadada gidip konuşabilirsin
instagramını buldum istek attım da hesapta sadece isim yazıyor resim falan yok benim olduğumu anlar mı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,795
İsim
Eren Yeager

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
XXXX
işte muhabbeti ilerletmeyi bilmiyorum. Hani az çok tanıdığım biri olsa çok rahat konuşur, flörtleşirim ama hiç aynı ortamda bile bulunmadığım bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum
Notlar in nasıl grciyomusun dersi bilgisayarın varmı varsa hangi oynulark oynuyosu aaa istersen bı ara beraber oynayalım yoksa hocalar gecirri ya felan filen sonra gel takiplesek istiyosan bitti gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom