Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
...
Merhabalaştıktan sonra devamı kesin geliyosa varım.
Dediğim gibi, senin devam ettirmen lazım. Birisi sana gelip konuşmaya çalışsa sen de karşında olan kişinin sana bir şeyler demesini beklersin. Yani, merhabalaştıktan sonra devamını sen getir.
"Ne zamandır seninle konuşmayı düşünüyordum" gibisinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Dediğim gibi senin devam ettirmen lazım. Birisi sana gelip konuşmaya çalışsa sen de karşında olan kişinin sana bir şeyler demesini beklersin. Yani merhabalaştıktan sonra devamını sen getir.
"Ne, zamandır seninle konuşmayı düşünüyordum" gibisinden.
Tamam konuşcam konuştuktan sonra yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Hocam, hem ileride de anlatacaklarınız olur. Olsa bile olmasa bile. Hem deneyim de kazanırsınız.
Sabah gözümün içine bakıyodu ben arkadaşlarlayken. Ne yapcağımı bilemedim elimi falan nereye koycağımı bile bilemedim. İstemese uzunca bakmazdı herhalde :D

Dušan Tadić

80+ Silver
Kanka o kadar fazla kesen kız boş değildir git errkek gibi selam yaz geç fazla düşünme sohbet kendiliginden açılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Kanka o kadar fazla kesen kız boş değildir git errkek gibi selam yaz geç fazla düşünme sohbet kendiliginden açılır
ula instagramı numarası falan yok selamı nasıl yazmamı bekliyon acaba mektup yazıp sırasına mı bırakim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yüzyüze konuşcam zaten

Dušan Tadić

80+ Silver
ula instagramı numarası falan yok selamı nasıl yazmamı bekliyon acaba mektup yazıp sırasına mı bırakim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yüzyüze konuşcam zaten
Öğren kanka bi yerden bi şekilde. Bence yüz yüze konuşmanktan çok daha rahat olur yazışmak. En azından heyecandan afallayıp saçmalama ihtimalin yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Umudunuzu kırmak istemem ama kızların işi belli olmuyor. :D ama yine de bir engel değil.
Bugün çıkışta konuşcaktım da çok erken gitti. Nasıl konuşabilirim teneffüslerde de hep arkadaşlarıyla oluyo ve ben de arkadaşlarıylayken konuşamam.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kutay Orhan
Bugün çıkışta konuşcaktım da çok erken gitti. Nasıl konuşabilirim teneffüslerde de hep arkadaşlarıyla oluyo ve ben de arkadaşlarıylayken konuşamam.
kardeşim okulun bitti sen kızla konuşana kadar. liseye geçecen zaten boşver sevme. seneye manitan olur , 2-3 seneye yaşamadığın şey kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
kardeşim okulun bitti sen kızla konuşana kadar. liseye geçecen zaten boşver sevme. seneye manitan olur , 2-3 seneye yaşamadığın şey kalmaz.
Konuşim ya en kötü tecrübe olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom