Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
kızlarla konușurkende utanma bende utanıyorum ama valla pișmanım inșallah istediğin gibi geçer konușman
Yok yani normalde kızlarla konuşurken utanmam yok sadece hiç konuşmadığım için nasıl muhabbete gireceğimi bilememiştim. Gerçi hala da bilmiyorum ama bir şekilde konuşcam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
...
Ya nasıl konuşcam bilmiyorum ama konuşmayı deniycem. Sabah arkadaşlarla konuşurken bana bakıyordu ne yapacağımı bilemedim utançtan. İnşallah elim ayağım birbirine girmeden konuşabilirim.
Sana dediğim gibi yap gitsin. Hani direkt selamlaşıp instagram hesabını alabilir miyim gibi ama ondan önce söylemen gerekenleri de söyledim onları demeyi unutma.
"Biraz garip olacak ama..."
"Rahatsız olmayacaksan senden bir şey isteyeceğim..."
"Ne zamandır seninle konuşmak istiyorum..."

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
baya olmus hala konusamadıysan dahada konusma

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
...
Şöyle yani:
Kızı çıkışta görürseniz ve konuşursanız, olumsuz cevap verirse siz de eve gidebileceğiniz için büyük sıkıntı çekmezsiniz.

Kızı çıkışta görürseniz ve konuşursanız, olumlu cevap verirse sizde mutlu şekilde eve gidersiniz.

Kızı teneffüste görürseniz ve konuşursanız, olumsuz cevap verirse okulda sınıftan bile çıkamayabilirsiniz.

Kızı teneffüste görürseniz ve konuşursanız, olumlu cevap verirse okulda sınıftan çıkmazsınız (Heyecandan).

Dediğinize göre kızı çıkışta görmüyorsunuz. O yüzden teneffüste konuşun gitsin. Aynı sınıfta değilsiniz. Bir sorun olmaz.
Şunu söyleyebilirim instagram hesabını verme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Devamı sizin. GİDİN VE KONUŞUN.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teneffüs için dediklerim gözünüzü korkutmasın. Eninde sonunda karşılaşacaksınız. Konuşman yeter. Yoksa, o kız ileride de sadece "Öyle bir kız vardı." olarak kalacak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Şöyle yani:
Kızı çıkışta görürseniz ve konuşursanız, olumsuz cevap verirse siz de eve gidebileceğiniz için büyük sıkıntı çekmezsiniz.

Kızı çıkışta görürseniz ve konuşursanız, olumlu cevap verirse sizde mutlu şekilde eve gidersiniz.

Kızı teneffüste görürseniz ve konuşursanız, olumsuz cevap verirse okulda sınıftan bile çıkamayabilirsiniz.

Kızı teneffüste görürseniz ve konuşursanız, olumlu cevap verirse okulda sınıftan çıkmazsınız (Heyecandan).

Dediğinize göre kızı çıkışta görmüyorsunuz. O yüzden teneffüste konuşun gitsin. Aynı sınıfta değilsiniz. Bir sorun olmaz.
Şunu söyleyebilirim instagram hesabını verme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Devamı sizin. GİDİN VE KONUŞUN.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teneffüs için dediklerim gözünüzü korkutmasın. Eninde sonunda karşılaşacaksınız. Konuşman yeter. Yoksa, o kız ileride de sadece "Öyle bir kız vardı." olarak kalacak.
Merhabalaştıktan sonra devamı kesin geliyosa varım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,978
Üyeler
164,589
Son üye
Alef26
Top Bottom