Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
İşte, konuşmadığınız için dedi. "Konuşamıyorsanız unutun." anlamında. "Hala..." derken konuyu açmanız üzerinden 2 hafta geçmiş olması.
Aslında bugün konuşacaktım ama otobüse geç kalıyodum. Pazartesiye kaldı artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
Bunu duymak çok güzel! Umarım, pazartesi günü konuşabilirsiniz hocam. Sonucu da paylaşırsınız artık. Sonuç, ne olursa olsun buradayız. :D
Ya nasıl konuşcam bilmiyorum ama konuşmayı deniycem. Sabah arkadaşlarla konuşurken bana bakıyordu ne yapacağımı bilemedim utançtan. İnşallah elim ayağım birbirine girmeden konuşabilirim.

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
buğra
Ya nasıl konuşcam bilmiyorum ama konuşmayı deniycem. Sabah arkadaşlarla konuşurken bana bakıyordu ne yapacağımı bilemedim utançtan. İnşallah elim ayağım birbirine girmeden konuşabilirim.
konușursun kardeșim inșallah

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
buğra
he
Mesaj otomatik birleştirildi:

8
ne güzel ya valla 8 olmayı çok isterim zamanının tadını çıkar ve utanma duygunu birazcık azalt çünkü lisede baya alay konusu olunuyor kardeșim utanma korkma yapmak istediğini yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih Bugra
ne güzel ya valla 8 olmayı çok isterim zamanının tadını çıkar ve utanma duygunu birazcık azalt çünkü lisede baya alay konusu olunuyor kardeșim utanma korkma yapmak istediğini yap
Yok zaten normalde utanan biri değilim ama kızla hiç muhabbetim olmadığım için utanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,994
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom