Neler Yeni

Okullar 2. Dönem kapanırmı ?

Microsoft

80+ Bronze
Kapanmaz
Kapanmasın
Kapanmamalı.
Koronadan korkan gitmesin ben artık eğitimimde eksiğim daha fazla eksik kalamam 11. sınıfım ve çok önemli bir sınıf.
Üni sinavlarina ne zaman calismaya basladin ?

Microsoft

80+ Bronze
Derken?
Zaten üni sınavları için önemli bir sene 11.sınıf .
Ne zaman çalışmaya başladın yane lgs gibi sadece 8. Sınıf sormuyor bu tyt ayt sen ne zaman çalışmaya başladın ?

Mr .N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İlhami
üniversiteler online sisteme geri geçiyor bir ihtimal kapanma ihtimali var bence . Ama piyasadaki para dolaşımının zayıf olması nedenıyle omicron varyantı gorulsede sırf para döngüsü için hiçbir şey yapmayabılırler

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Kapanmaz
Kapanmasın
Kapanmamalı.
Koronadan korkan gitmesin ben artık eğitimimde eksiğim daha fazla eksik kalamam 11. sınıfım ve çok önemli bir sınıf.
Merak Etme Kapanması 11.Sınıflar İçin Bile Daha İyi , Ayt'de Çıkmayacak Gereksiz Derslerden Kurtulmuş Oluyorsun , Daha Fazla Vakit Oluyor

Mr .N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İlhami
yanlış anlama ama koronodan korkan gıtmesın demıssın 11. sınıfın çok önemli oldugunu söylemıssın peki dostum bu kadar önemliyse forumda takılmak yerine derslerıne odaklansan senın ıcın daha faydalı olur . hem covid gecırdıkten sonra tamameın gıtmıs sayılmıyor cesıtlı saglık sorunları orataya cıkıyor (verdıklerı ılacların yan etkılerı cabası ) insanların tedırgın olmaları normal

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bundan sonra kapanma kelimesi daha kullanılamaz.
Artık böyle yaşayacağız.
Bu daha hiçbirşey.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Kapamma Olurmu?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merak Etme Kapanması 11.Sınıflar İçin Bile Daha İyi , Ayt'de Çıkmayacak Gereksiz Derslerden Kurtulmuş Oluyorsun , Daha Fazla Vakit Oluyor
Dalga mı geçiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çalışmaya başladın yane lgs gibi sadece 8. Sınıf sormuyor bu tyt ayt sen ne zaman çalışmaya başladın ?
11.sınıftayım zaten AYT için 11-12 ama 11 şuan olduğundan 11 çalışıyorum yani ayt kısımları oluyor.
TYT için ise okul kurslarına kalıyorum :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Dalga mı geçiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.sınıftayım zaten AYT için 11-12 ama 11 şuan olduğundan 11 çalışıyorum yani ayt kısımları oluyor.
TYT için ise okul kurslarına kalıyorum :)
Hayır Geçmiyorum , Boşu Boşuna Okula Gitme , Okul Sonrası Yorgunluk , Gereksiz Derslerin Ödevleri , Quiz'leri Vs. İle Uğraşmıyorsun
İstersen Rahat Rahat Tyt , İstersen Ayt Çalışıyorsun. En Az 4-5 Saat Kazancı Oluyor Online'ın.
Mantıklı Şekilde Düşün Anlayacaksın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır Geçmiyorum , Boşu Boşuna Okula Gitme , Okul Sonrası Yorgunluk , Gereksiz Derslerin Ödevleri , Quiz'leri Vs. İle Uğraşmıyorsun
İstersen Rahat Rahat Tyt , İstersen Ayt Çalışıyorsun. En Az 4-5 Saat Kazancı Oluyor Online'ın.
Mantıklı Şekilde Düşün Anlayacaksın.
Bu sana göre böyle
ben şuan daha iyi anlıyorum aksine bu senşn çalışma şeklin ama biraz bencil olma.
İnternti olmayanlar var ya en basidinden.
Ayrıca internetim sorunlu zaten hem yavaşlıyor hem kesiliyor arada .
Ben dikkatimi veremiyorum evde.
Okulda bir disiplinim bir sosyalliğim oluyor ve dersi dinlettiriyor bana burada gelip gereksiz diyemezsin sen böyle çalışıp anlıyorsan bana ne ben anlamıyorum.
Arkadaşım da dedi aynısını ve aynen böyle dedim.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
bence kapanamaz aynen devam eder bende devam etmesi taraftarıyım uzaktan eğitimin kimseye bir faydası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,774
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom