Derken?Üni sinavlarina ne zaman calismaya basladin ?
KapanmazOkullar 2. Dönem kapanırmı ?
Merak Etme Kapanması 11.Sınıflar İçin Bile Daha İyi , Ayt'de Çıkmayacak Gereksiz Derslerden Kurtulmuş Oluyorsun , Daha Fazla Vakit OluyorKapanmaz
Kapanmasın
Kapanmamalı.
Koronadan korkan gitmesin ben artık eğitimimde eksiğim daha fazla eksik kalamam 11. sınıfım ve çok önemli bir sınıf.
Dalga mı geçiyorsun?Merak Etme Kapanması 11.Sınıflar İçin Bile Daha İyi , Ayt'de Çıkmayacak Gereksiz Derslerden Kurtulmuş Oluyorsun , Daha Fazla Vakit Oluyor
11.sınıftayım zaten AYT için 11-12 ama 11 şuan olduğundan 11 çalışıyorum yani ayt kısımları oluyor.Ne zaman çalışmaya başladın yane lgs gibi sadece 8. Sınıf sormuyor bu tyt ayt sen ne zaman çalışmaya başladın ?
Hayır Geçmiyorum , Boşu Boşuna Okula Gitme , Okul Sonrası Yorgunluk , Gereksiz Derslerin Ödevleri , Quiz'leri Vs. İle UğraşmıyorsunDalga mı geçiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
11.sınıftayım zaten AYT için 11-12 ama 11 şuan olduğundan 11 çalışıyorum yani ayt kısımları oluyor.
TYT için ise okul kurslarına kalıyorum
Bu sana göre böyleHayır Geçmiyorum , Boşu Boşuna Okula Gitme , Okul Sonrası Yorgunluk , Gereksiz Derslerin Ödevleri , Quiz'leri Vs. İle Uğraşmıyorsun
İstersen Rahat Rahat Tyt , İstersen Ayt Çalışıyorsun. En Az 4-5 Saat Kazancı Oluyor Online'ın.
Mantıklı Şekilde Düşün Anlayacaksın.