Neler Yeni

Okullar 2. Dönem kapanırmı ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
bizim hocalar arasındada kapanabilir tartışması dönmeye başladı zaten kapansa bizim için daha iyi olabilir gibi duruyor bizim sınıfın hocalar bilgiyi biliyor ama aktaramıyor öyle bi sıkıntımız var ondan kapansa etüte gider soru çözerim daha iyi diye düşünüyorum ben okulda çokta bi fayda görmüyorum
Dönem başı da öyle diyorlardı :D .Arkadaşlar okullar vaka sayısı fazla da olsa kapanmaz aşı boşuna yok.Yeni mutasyonlar çıksa bile şuan da diğer mutasyonlar için aşı geliştiriliyor şuan ki aşılardan.Yani her şekilde o mutasyonların da aşıları olacağı için kapanmaz.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dönem başı da öyle diyorlardı :D .Arkadaşlar okullar vaka sayısı fazla da olsa kapanmaz aşı boşuna yok.Yeni mutasyonlar çıksa bile şuan da diğer mutasyonlar için aşı geliştiriliyor şuan ki aşılardan.Yani her şekilde o mutasyonların da aşıları olacağı için kapanmaz.
bakıcaz artık bizde anlamadık :D ama kapanabilir diyorlar omicron yüzünden girp gibi semptomları varmış ondan tespit edilemeyebilir kişi tarafından bu yüzden 1kişi 30kişiye tarzı abartı bulaşı rakamlarına ulaşabilir gibi inşallah böyle bi şey olmaz ama :blobdance: :blobdance:

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
bakıcaz artık bizde anlamadık :D ama kapanabilir diyorlar omicron yüzünden girp gibi semptomları varmış ondan tespit edilemeyebilir kişi tarafından bu yüzden 1kişi 30kişiye tarzı abartı bulaşı rakamlarına ulaşabilir gibi inşallah böyle bi şey olmaz ama :blobdance: :blobdance:
Daha az tehlikeli ama omicron.Vaka sayısı artar ama ölüm sayısı aynı seviyelerde kalır

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Daha az tehlikeli ama omicron.Vaka sayısı artar ama ölüm sayısı aynı seviyelerde kalır
çok fazla kişiye bulaşacağı için ölüm doğru orantıda artar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta çoğu ülke omicron yüzünden kapanmaya gitmiş durumda

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
çok fazla kişiye bulaşacağı için ölüm doğru orantıda artar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta çoğu ülke omicron yüzünden kapanmaya gitmiş durumda
Okullar kapanmadı.Senin düşünmenle öyle olmuyor.Veriler testler bu virüsün daha az tehlikeli olduğunu ama çok hızlı yayıldığını gösteriyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Okullar kapanmadı.Senin düşünmenle öyle olmuyor.Veriler testler bu virüsün daha az tehlikeli olduğunu ama çok hızlı yayıldığını gösteriyor.
çok fazla kişiye yayılırsa ölüm oranına bakılmaksızın kapanır diye düşünüyordum ama gerçi burası welcome the turkey kapanmaz burda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Bakanın kapamaya niyeti yoktu zaten her yer açıkken okulların kapanması çok saçma olur

Aykut D.

80+ Gold
12.sınıf olarak kapansın istiyorum sınava daha rahat hazirlanabilmek için

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Kapansın bıktım.
Her sabah 06:45'te kalmak ölüm gibi geliyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
çok fazla kişiye yayılırsa ölüm oranına bakılmaksızın kapanır diye düşünüyordum ama gerçi burası welcome the turkey kapanmaz burda :D
Dünyada da kapanmıyor kanks bir tek burda değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kime göre neye göre?
Durup dururken adama hakaret etmişsin. Okulun kapanıp kapanmamasını istemesi onun kararı. Online eğitim isteyince "lakayık" olunmuyor. Belki de kendine göre sebepleri var. Aynı zamanda çalışan her şekilde çalışabilir. Örneğin online eğitimde ortalam 85 ti. Şimdi daha düşük. Kısaca kişinin bir şey istemesi sana ona hakaret veya başka bunun gibi söz söyleme hakkı vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,768
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom