Neler Yeni

Okullar 5 Gün Açılacak Ama Nasıl Olacak???

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Mesleki ve teknik anadolu liseleri daha fazla kapalı kalmaya dayanamaz bizim el beceresi de göstermemiz gerek. Çünki biz düz lise değiliz!
El becerilerini okula bazı günlerde saat aralığında gidip gösterilmesi gibi bir olay yapılabilir. Eğer tamamen açılırsa bu sefer ülke ekonomisi kaldıramaz. ABD'de bazı listeler Türkiye'yi kırmızı gruba almış, "Türkiye'ye gitmenizi önermiyoruz" gibi başlıklar atmış. Eğer artarsa bu gibi haberleri daha fazla görebiliriz.

Basrii

80+ Bronze
Doğru hocam ben bu sene 10'a geçtim 9.sınıftakilerle çok az kaynaştık, sınıfın yarısını zaten tanımıyorum. 2 tane arkadaşım falan var.
Yanlış anlama tüm lise öğrencilerine ne öğrendin diye sorsalar sap gibi kalırız. 11. Sınıf oldum seneye yks sınavı var bakalım nasıl olacak, fazlası ile öğrenmediğimiz konulardan soru sorulacak.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Hocam illa birileri ölücek küçük yaştaki çocuklara bir şey olucak öyle akıllanıcaklar

Basrii

80+ Bronze
Vakalar şöyle bi 10 Bine falan düşerse kesinlikle açılır, zaten aşının yaşı 15'e inmiş; senin dediğin şeye gelecek olursak onu yapmamalarının sebebi büyük ihtimal aşı geldiği içindir, yakında zorunlu tutacaklar aşıyı ve ondan daha rahat davranıyorlar.
Zorunluluk olacağını sanmıyorum, ama aşı olmayanlara örnek veriyorum her ay test yaptıracak gibi dayatmalar gelir sadece. Okulların açılmasını yürekten istiyorum. Kokusunu bile özledim silginin sınıfın...

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç

Squex

80+ Silver
Abi benim artık umrumda değil ben eğitimimi almak istiyorum gidin aşınizi olun aşısini olmayıp NASİ OKULLAR ACİLİYOR diyen varsa o zaten hiç gelmesin. Ben artık okula gitmek istiyorum Lise hayatımı yariladim ama sadece 1 dönem okula gittim. Vaka 40k olsa da açsınlar artık.
Madem dert ediyorsunuz gidin ailecek aşınizi olun dert etmenize de gerek kalmaz.

Basrii

80+ Bronze
Abi benim artık umrumda değil ben eğitimimi almak istiyorum gidin aşınizi olun aşısini olmayıp NASİ OKULLAR ACİLİYOR diyen varsa o zaten hiç gelmesin. Ben artık okula gitmek istiyorum Lise hayatımı yariladim ama sadece 1 dönem okula gittim. Vaka 40k olsa da açsınlar artık.
Madem dert ediyorsunuz gidin ailecek aşınizi olun dert etmenize de gerek kalmaz.
Bunu demekle olmuyor her şey...

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Max 3 haftaya tekrar kapanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yanlış anlama tüm lise öğrencilerine ne öğrendin diye sorsalar sap gibi kalırız. 11. Sınıf oldum seneye yks sınavı var bakalım nasıl olacak, fazlası ile öğrenmediğimiz konulardan soru sorulacak.
Doğru bende zar zor anladım okulda olsam daha az uğraşırdım. Mikrofonu kötü olan hoca mı dersin, matematik dersinde mouse ile işlem yazan hoca mı dersin. Bu arada hocalar çabalıyor lafım hocalara değil yardım etmeyen MEB'e.

Basrii

80+ Bronze
Max 3 haftaya tekrar kapanır.
Benim düşüncem de o yönde....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru bende zar zor anladım okulda olsam daha az uğraşırdım. Mikrofonu kötü olan hoca mı dersin, matematik dersinde mouse ile işlem yazan hoca mı dersin. Bu arada hocalar çabalıyor lafım hocalara değil yardım etmeyen MEB'e.
Aynen öyle, virüs olmadığı dönemde okulda tenefüste gidip hocalarımıza soru soruyoduk veya ne biliyim derste çok samimi olup kendimizce sınıfta yorumlar yapıyoduk ve işlediğimiz ders aklımızda kalıyordu. Şimdi sorsan 0

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom