Neler Yeni

Okullar 5 Gün Açılacak Ama Nasıl Olacak???

En İyi Cevap
7
ben açılması taraftarıyım
eğitimden geri kaldık sağlık falan umrumda değil artık varsın ki ölelim bu dönemde yaşamaktan iyi
Hiçbir şey sağlıktan önemli değildir, her şey telafi edilir ancak sağlık telafi EDİLEMEZ!
Eğitim umrumda değil ben sağlığıma bakıyorum herkeste öyle olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulların açılmaması taraftarıyım. Hele ki böyle bir dönemde sadece vakalar artar. Birçok öğrenci zaten önceki yılın derslerini pek iyi anlayamadı, ülkemizdeki eğitim sistemi belli önceki yıl ile sonraki yıllar bağlantılı. Açıkcası sadece 1,8 ve 12. sınıflara açılsın, geriye kalanlar uzaktan devam etsin.
+9999 katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim işimiz elektrik elektronik, bunu uzaktan eğitimle değil sınıfta el beceresi ile öğrenebilirim.
Bizim okulda bilgisayar dersini kaldırmışlar okul açılsın okulda savaş çıkarıcam ağzıma geleni söyleyeceğim çıldırdım duyunca. :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ulan içime demir sokmuşlar benim ben nasıl gideyim?

Akiran

80+ Silver
Bunu ben de merak ediyorum. 30-40 kişilik sınıflarda insanlar yan yana oturmak zorunda kalacak. Geçen yıl açıldığında herkes mesafeli bir şekilde ayrı sırada oturuyordu.

Basrii

80+ Bronze
Bunu ben de merak ediyorum. 30-40 kişilik sınıflarda insanlar yan yana oturmak zorunda kalacak. Geçen yıl açıldığında herkes mesafeli bir şekilde ayrı sırada oturuyordu.
Aynen dediğin gibi geçen sene mesleki ve teknik okulları 1 gün açıktı ve çok sakindi. Ama şimdi okullar 5 gün açılıp tam kapasite ile hizmet verecek bu mesele...

Top Bottom