Neler Yeni

Okullar 5 Gün Açılacak Ama Nasıl Olacak???

Basrii

80+ Bronze
Ders saatlerine azalma olmazsa ve 5 gün okul olursa sınıfları bölmeleride neredeyse imkansız 40 kişi aynı odada korona o piti piti yapar
Aga ders saati ile alakası yok. 5 dakika ders işlemenin de anlamı yok. Okullar 2 gruba ayrılıp 1 posta farklı diğer posta farklı günler olarak ayrılmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence kapanmayacak göze almazlar, sınıf konusunda haklıısın bu kadar çok kişi nasıl olacak merak ediyorum.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Okulların açılmaması taraftarıyım. Hele ki böyle bir dönemde sadece vakalar artar. Birçok öğrenci zaten önceki yılın derslerini pek iyi anlayamadı, ülkemizdeki eğitim sistemi belli önceki yıl ile sonraki yıllar bağlantılı. Açıkcası sadece 1,8 ve 12. sınıflara açılsın, geriye kalanlar uzaktan devam etsin.

Basrii

80+ Bronze
Bence kapanmayacak göze almazlar, sınıf konusunda haklıısın bu kadar çok kişi nasıl olacak merak ediyorum.
Üstad bazen aileme bizim salondan daha küçük sınıf 40 kişi diyorum. Sallama diyolar, ah bi gelip görseler koyun gibi eğitim aldığımızı...

aakif

80+ Bronze
Yani hocam ben özele gidiyorum orda bizim işimiz bir tık basit ama devlete gidenlerin neredeyse hepsi dönemde öğrenmeleri gereken bir yığın şeyi öğrenemedi, 9. sınıflar kaynaşamadı. Böyle bir şey olabilir mi yahu?

Basrii

80+ Bronze
Okulların açılmaması taraftarıyım. Hele ki böyle bir dönemde sadece vakalar artar. Birçok öğrenci zaten önceki yılın derslerini pek iyi anlayamadı, ülkemizdeki eğitim sistemi belli önceki yıl ile sonraki yıllar bağlantılı. Açıkcası sadece 1,8 ve 12. sınıflara açılsın, geriye kalanlar uzaktan devam etsin.
Mesleki ve teknik anadolu liseleri daha fazla kapalı kalmaya dayanamaz bizim el beceresi de göstermemiz gerek. Çünki biz düz lise değiliz!

aakif

80+ Bronze
Haklısınız hocam sizi de anlıyorum herkes ölme taraftarı değil :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yani hocam ben özele gidiyorum orda bizim işimiz bir tık basit ama devlete gidenlerin neredeyse hepsi dönemde öğrenmeleri gereken bir yığın şeyi öğrenemedi, 9. sınıflar kaynaşamadı. Böyle bir şey olabilir mi yahu?
Doğru hocam ben bu sene 10'a geçtim 9.sınıftakilerle çok az kaynaştık, sınıfın yarısını zaten tanımıyorum. 2 tane arkadaşım falan var.

Rich Kedy

80+ Bronze
Vakalar şöyle bi 10 Bine falan düşerse kesinlikle açılır, zaten aşının yaşı 15'e inmiş; senin dediğin şeye gelecek olursak onu yapmamalarının sebebi büyük ihtimal aşı geldiği içindir, yakında zorunlu tutacaklar aşıyı ve ondan daha rahat davranıyorlar.

Top Bottom