Neler Yeni

OKULLAR AÇILACAK VE SINAVLAR BAŞLAYACAK.GÖRÜŞLERİ ALAYIM

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
laf ortaya
isteyen üzerine alınır alınmaz

ayrıca komik bir durum yok
Kimseye burada ağlama duvarı falan yazmana gerek yok.Kimsenin ağladığı da yok sınav olmasına kızan da yok ama okullara teleport olmayacağız ulaşım aracı kullanarak gideceğiz.Ama senin ailenden biri hastalık kapıp vefat ederse ancak öyle anlarsın gibi geliyor senin gibi boş konuşan için kendimi daha yormam.Dediğim tek şey böyle kötü bir zamanda ulaşım vb. kullanacak vefat,vaka artacak...

ZCan

80+ Bronze
Dostlarım yeni gelen haber ile 1 adet sınav yapılacağı söyleniyor.Uzaktan eğitim bu kadar yararsız iken bizi sınava sokmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? 15 ölü var diye yalan haber yaptıkları zaman okullar kapalıydı ama şuan 250 vefat varken okullara gideceğiz siz ne düşünüyorsunuz ? Sınav yapmaları doğru mu ? Bakın dostlar beni eleştiren çıkacaksa şunu diyeyim 21 Eylül gününden beri her sabah 08.30'da kalktım ve bu zamana kadar devamsızlığım olmadı kendimde çalışıyorum ama yine de zor ve uzaktan eğitim pek yararlı değil bana laf atmayın.

-Bir görüşünüz varsa Bakanlık hakkında vb. ne düşündüğünüzü yazın görüşlerinizi merak ediyorum,teşekkürler.

EDİT: Arkadaşlar umarım güzel sonuçlar elde edersiniz.
Ben lisedeyim bize 1 sınav yapıldı daha olmaz umarım yaparlarsa bizim 2.sınavımız olacak

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Sınavı olan kısımda var.
Eğer sınava gidilmezse o tarafada haksızlık olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,416
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom