9796949388Kaçıncı konu ben daha rastlamadım o yüzden.
hocam zaten yapılacağı belliydi.Yapacak bir şey yok gireceğiz mecbur.zaten bana 2.dönem de sadece 9 ve 12 ler açılacak gibi geliyor.Direk 10 u okumadan 11 olacağım.Ne düşünüyorsun hocam bu konu hakkında ?
Dostum sana katılıyorum. Ben de her sabah 8.30da kalkıp derslerime giriyorum. Hiç kaçırmadan ama okul gibi olmuyor ve okulda yazılı oluyoruz adil bir durum olduğunu düşünmüyorum.Dostlarım yeni gelen haber ile 1 adet sınav yapılacağı söyleniyor.Uzaktan eğitim bu kadar yararsız iken bizi sınava sokmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? 15 ölü var diye yalan haber yaptıkları zaman okullar kapalıydı ama şuan 250 vefat varken okullara gideceğiz siz ne düşünüyorsunuz ? Sınav yapmaları doğru mu ? Bakın dostlar beni eleştiren çıkacaksa şunu diyeyim 21 Eylül gününden beri her sabah 08.30'da kalktım ve bu zamana kadar devamsızlığım olmadı kendimde çalışıyorum ama yine de zor ve uzaktan eğitim pek yararlı değil bana laf atmayın.
-Bir görüşünüz varsa Bakanlık hakkında vb. ne düşündüğünüzü yazın görüşlerinizi merak ediyorum,teşekkürler.
Ben 1.sınavlarımı olalı 1 ay oldu. Olmayanlar şanslı mı şanssız mı derseniz tabii ki şanssız. Daha fazla konudan sınava girebilirler.Dostlarım yeni gelen haber ile 1 adet sınav yapılacağı söyleniyor.Uzaktan eğitim bu kadar yararsız iken bizi sınava sokmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? 15 ölü var diye yalan haber yaptıkları zaman okullar kapalıydı ama şuan 250 vefat varken okullara gideceğiz siz ne düşünüyorsunuz ? Sınav yapmaları doğru mu ? Bakın dostlar beni eleştiren çıkacaksa şunu diyeyim 21 Eylül gününden beri her sabah 08.30'da kalktım ve bu zamana kadar devamsızlığım olmadı kendimde çalışıyorum ama yine de zor ve uzaktan eğitim pek yararlı değil bana laf atmayın.
-Bir görüşünüz varsa Bakanlık hakkında vb. ne düşündüğünüzü yazın görüşlerinizi merak ediyorum,teşekkürler.
Açarlar ve virüs bulaşır birine bir şey olursa hakkımı helal etmemhocam zaten yapılacağı belliydi.Yapacak bir şey yok gireceğiz mecbur.zaten bana 2.dönem de sadece 9 ve 12 ler açılacak gibi geliyor.Direk 10 u okumadan 11 olacağım.
Sen çok şanslısınBen 1.sınavlarımı olalı 1 ay oldu. Olmayanlar şanslı mı şanssız mı derseniz tabii ki şanssız. Daha fazla konudan sınava girebilirler.
Hangi ortaokulda okudun? Diğerleri uzak diye ben bursa'nın en kötü en fazla itin kopuğun olduğu yerde okuyorum. Bizim okulda otman kanunları var. Güçlü zayıfı yeniyor. Zayıf güçlüyü arkası varsa.daha ortaokuldasın ben senin gibiyken çalışmadan 95 100 alırdım.
Bener Cordan Ortaokulu. Trabzonda olan en iyi devlet okuluydu benim zamanlarımda.Hangi ortaokulda okudun? Diğerleri uzak diye ben bursa'nın en kötü en fazla itin kopuğun olduğu yerde okuyorum. Bizim okulda otman kanunları var. Güçlü zayıfı yeniyor. Zayıf güçlüyü arkası varsa.