Okullar Eylüle Kadar Kapalı!

Madness

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,429
Evet beklenen açıklama geldi 1Haziranda okullar açılmıyor,okulların açılması eylüle kaldı.Ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru karar mı?

Evet kararlar doğru bence. Bu dönemde okul olması pek mantıklı değil. Öğrenciler için de iyi oldu.

üniversite sınavım var hiç çalışmadım bilgisayar almak için şuan çalışıyorum fakat kazanamayacağımı biliyorum tek tesellim yazın kasa toplayacak olmam

Evet beklenen açıklama geldi 1Haziranda okullar açılmıyor,okulların açılması eylüle kaldı.Ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru karar mı?
Okulların açılması demek 10 milyon öğrencinin ve birçok öğretmenin sokaklara çıkması demek ki bu da bu zamanda en tehlikeli şey,doğru bir karar diye düşünüyorum.

Bence çok doğru bir karar. Okulların açılması takdirinde hem öğrenciler hem öğretmenler hem okul çalışanları (kantinci, hademe vesaire), hem de veliler sokağa çıkmış olacaktı. Bu da bu tür bir salgın zamanında istediğimiz son şey olmalı.

Bence çok doğru bir karar. Okulların açılması takdirinde hem öğrenciler hem öğretmenler hem okul çalışanları (kantinci, hademe vesaire), hem de veliler sokağa çıkmış olacaktı. Bu da bu tür bir salgın zamanında istediğimiz son şey olmalı.
Bende böyle düşünüyorum.

Çok doğru bir karar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri