11'lere açılmayacak gibi. Bence 12 ve 8 ler de çok gidemez. 2 haftaya kapatılır geri.Anladım marttan sonra 2 hafta ise daha çok var 1 yıl oldu okula gitmeyeli lise hayatım bitti be
Mesaj otomatik birleştirildi:
gördüm başka konuda yazını ama 11. sınıflar için gene bir şey dememişler zaten
Açıklanmamış 8 ve 12 ler bile 1 martta açılıyorsa bizim ki heralde nisanı bulur gibime geliyor belli de olmaz gibi11. sınıfların ne zaman açılacağı açıklandı mı ? Şahsen birkaç sınava giremedim 1. lerden ona göre soruyorum. Eğer açıklanmadıysa biraz daha rahat çalışayım.
valla bende onu beklıyom bende 9um. hiç sınav olmadım bakalım nolcak15 Martdamı açılacak 9. Sınıflar ozaman ?
Nisanı bulursa süper olur . Şahsen evden çalışmak daha rahatıma geliyor.Açıklanmamış 8 ve 12 ler bile 1 martta açılıyorsa bizim ki heralde nisanı bulur gibime geliyor belli de olmaz gibi
15 şubat olabilirŞimdi bildirim geldi de 8. ve 12. sınıflar ile özel eğitim kurumlarında eğitim 1 martta başlayacak yazıyor başka bir yerde de haberde 15 şubatta köy okulları eğitime başlıyormuş 15 şubatta okullar açılıcaksa neden 8 ve 12 ler 1 martta başlıyor bilen var mı olayı ?
bilmiomney 15 şubat olabilir 11 ler mi ?