Şu anlık kesin gibi ama ertleme yaparlar bana kalırsa. Sağlık bakanı bile bu tarihlere erken dedi çünkü.Peki 16 nisan kesin mi?
Şu anlık kesin gibi ama ertleme yaparlar bana kalırsa. Sağlık bakanı bile bu tarihlere erken dedi çünkü.Peki 16 nisan kesin mi?
O konuşmada here sınıf demedi. 1 martta 8 ve 12'leri açacaklar. Daha sonra kademeli açılacak.2. dönemin sınavları 16 Nisan'a kadar yapılacak.
1. dönem sınav olmayanların sınavlar 16 Mart'a kadar yapılacak.
Ben sınavı diyorum zaten. Birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 19 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-okul sistemine işlenerek tamamlanacak. Dendi. Fakat ertleme yaparlar bence.O konuşmada here sınıf demedi. 1 martta 8 ve 12'leri açacaklar. Daha sonra kademeli açılacak.
Peki hocam 2.dönem sınavları 16 nisan olacağı kesin mi?O konuşmada here sınıf demedi. 1 martta 8 ve 12'leri açacaklar. Daha sonra kademeli açılacak.
Sınav tarihleri vs. mi?Ben sınavı diyorum zaten. Birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 19 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-okul sistemine işlenerek tamamlanacak. Dendi. Fakat ertleme yaparlar bence.
16 Nisan'dan önce olacak. Daha iki ay var zaten.Peki hocam 2.dönem sınavları 16 nisan olacağı kesin mi?
Yapılmamış sınavlar o tarihe kadar olacak kısaca.Sınav tarihleri vs. mi?
İnşallah olmaz16 Nisan'dan önce olacak. Daha iki ay var zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılmamış sınavlar o tarihe kadar olacak kısaca.
Kademeli açıyorlar ve 2 hafta bir yeni sınıfları açıyorlar. 1 marttan itibaren 1 ay 16 gün kalıyor. bu sürede de 3 kademe açarlar eğer korona artmazsa ki bakan ve bilim kurulu yeni mutasyonların yayılımı hızlandırdığı ve çocukları daha çok etkilemeye başladığını söylüyor. Şu ana kadar ortalama 3,5 Milyon aşı yapıldığı düşünülürse okulların açılması çok saçma olur ancak özel okullara öğrenci çekmek için bir süre açacakları kesin.16 Nisan'dan önce olacak. Daha iki ay var zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılmamış sınavlar o tarihe kadar olacak kısaca.
Sağlık bakanı zaten 1 Mart çok çok erken dedi. Sınavları yapmaları zor bence de.Kademeli açıyorlar ve 2 hafta bir yeni sınıfları açıyorlar. 1 marttan itibaren 1 ay 16 gün kalıyor. bu sürede de 3 kademe açarlar eğer korona artmazsa ki bakan ve bilim kurulu yeni mutasyonların yayılımı hızlandırdığı ve çocukları daha çok etkilemeye başladığını söylüyor. Şu ana kadar ortalama 3,5 Milyon aşı yapıldığı düşünülürse okulların açılması çok saçma olur ancak özel okullara öğrenci çekmek için bir süre açacakları kesin.
Bencede hocam okullar açılacak deyip ya yine kaparlar yada açıp 1-2 hafta sonra tekrar kapatırlar.Kademeli açıyorlar ve 2 hafta bir yeni sınıfları açıyorlar. 1 marttan itibaren 1 ay 16 gün kalıyor. bu sürede de 3 kademe açarlar eğer korona artmazsa ki bakan ve bilim kurulu yeni mutasyonların yayılımı hızlandırdığı ve çocukları daha çok etkilemeye başladığını söylüyor. Şu ana kadar ortalama 3,5 Milyon aşı yapıldığı düşünülürse okulların açılması çok saçma olur ancak özel okullara öğrenci çekmek için bir süre açacakları kesin.
niye sınav diye çırpındıklarını ben anlamıyorum. Hem eşitsizlik var hem koşullar uygun değil. Olağanüstü bir hâl var sonuçta. Manâsız işler yapıyorlar.Sağlık bakanı zaten 1 Mart çok çok erken dedi. Sınavları yapmaları zor bence de.
Hayır ortaokul ve ilkokul için iptal ettiler zaten. Nasıl bir kafa var ben de çözebilmiş değilim. Ne diye kendilerini yırtıyorlar liselere yapacağız diye.niye sınav diye çırpındıklarını ben anlamıyorum. Hem eşitsizlik var hem koşullar uygun değil. Olağanüstü bir hâl var sonuçta. Manâsız işler yapıyorlar.
Evet ya :/ Büyük ihtimalle üni. sınavlarını etkilediği için istiyorlar ama ne bileyim bu koşullarda da pek mümkün değil. Belki şu anki liselerin 3 yıllık not ortalamasından puan verirler.Hayır ortaokul ve ilkokul için iptal ettiler zaten. Nasıl bir kafa var ben de çözebilmiş değilim.