Neler Yeni

Okullarda İkinci Dönem Notu Nasıl Verilecek?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
2. dönemin sınavları 16 Nisan'a kadar yapılacak.

1. dönem sınav olmayanların sınavlar 16 Mart'a kadar yapılacak.
O konuşmada here sınıf demedi. 1 martta 8 ve 12'leri açacaklar. Daha sonra kademeli açılacak.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
O konuşmada here sınıf demedi. 1 martta 8 ve 12'leri açacaklar. Daha sonra kademeli açılacak.
Ben sınavı diyorum zaten. Birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 19 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-okul sistemine işlenerek tamamlanacak. Dendi. Fakat ertleme yaparlar bence.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben sınavı diyorum zaten. Birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 19 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-okul sistemine işlenerek tamamlanacak. Dendi. Fakat ertleme yaparlar bence.
Sınav tarihleri vs. mi?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
16 Nisan'dan önce olacak. Daha iki ay var zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılmamış sınavlar o tarihe kadar olacak kısaca.
Kademeli açıyorlar ve 2 hafta bir yeni sınıfları açıyorlar. 1 marttan itibaren 1 ay 16 gün kalıyor. bu sürede de 3 kademe açarlar eğer korona artmazsa ki bakan ve bilim kurulu yeni mutasyonların yayılımı hızlandırdığı ve çocukları daha çok etkilemeye başladığını söylüyor. Şu ana kadar ortalama 3,5 Milyon aşı yapıldığı düşünülürse okulların açılması çok saçma olur ancak özel okullara öğrenci çekmek için bir süre açacakları kesin.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kademeli açıyorlar ve 2 hafta bir yeni sınıfları açıyorlar. 1 marttan itibaren 1 ay 16 gün kalıyor. bu sürede de 3 kademe açarlar eğer korona artmazsa ki bakan ve bilim kurulu yeni mutasyonların yayılımı hızlandırdığı ve çocukları daha çok etkilemeye başladığını söylüyor. Şu ana kadar ortalama 3,5 Milyon aşı yapıldığı düşünülürse okulların açılması çok saçma olur ancak özel okullara öğrenci çekmek için bir süre açacakları kesin.
Sağlık bakanı zaten 1 Mart çok çok erken dedi. Sınavları yapmaları zor bence de.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Bencede hocam okullar açılacak deyip ya yine kaparlar yada açıp 1-2 hafta sonra tekrar kapatırlar.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Sağlık bakanı zaten 1 Mart çok çok erken dedi. Sınavları yapmaları zor bence de.
niye sınav diye çırpındıklarını ben anlamıyorum. Hem eşitsizlik var hem koşullar uygun değil. Olağanüstü bir hâl var sonuçta. Manâsız işler yapıyorlar.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
niye sınav diye çırpındıklarını ben anlamıyorum. Hem eşitsizlik var hem koşullar uygun değil. Olağanüstü bir hâl var sonuçta. Manâsız işler yapıyorlar.
Hayır ortaokul ve ilkokul için iptal ettiler zaten. Nasıl bir kafa var ben de çözebilmiş değilim. Ne diye kendilerini yırtıyorlar liselere yapacağız diye.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hayır ortaokul ve ilkokul için iptal ettiler zaten. Nasıl bir kafa var ben de çözebilmiş değilim.
Evet ya :/ Büyük ihtimalle üni. sınavlarını etkilediği için istiyorlar ama ne bileyim bu koşullarda da pek mümkün değil. Belki şu anki liselerin 3 yıllık not ortalamasından puan verirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de pandemi sürecinde yatılıları hiç umursamadılar. İlk açtıklarında bizim okul yatılı olduğundan 3-4 sınıf gitmişti. Birine bulaşınca neredeyse tüm yurda bulaşıyordu. Gerek yok böyle maceralara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom