Neler Yeni

Okullardaki Yazılılar Hakkında

Gamerrrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yakup Uçaroğlu
ya anladım okulu açtınız anladımmmmmmm ikinci hafta yazılı mı olur ya ya tamam açın ama nisanda olacağımız sınavı yapacaklar bazıları ( kuzenim de dahil ) okula bile gitmedi uzaktan eğitim yüz yüze sınav bi de önce sağlık diyolarya deliriyorum ( şuanda bu yüzden başım ağrımaya ve yorgunluk çöktü) bide türkiyenin eğitim sistemi çok iyi diyolar kendi çocukları dışarda okuyo

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
eeee? Türkiye'de yaşıyoruz.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ya anladım okulu açtınız anladımmmmmmm ikinci hafta yazılı mı olur ya ya tamam açın ama nisanda olacağımız sınavı yapacaklar bazıları ( kuzenim de dahil ) okula bile gitmedi uzaktan eğitim yüz yüze sınav bi de önce sağlık diyolarya deliriyorum ( şuanda bu yüzden başım ağrımaya ve yorgunluk çöktü) bide türkiyenin eğitim sistemi çok iyi diyolar kendi çocukları dışarda okuyo
Konu başlığını düzeltiniz.

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Türkiye'ye hoşgeldiniz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Welcome to turkey

Excator23cm

80+ Gold
yeter artık yeteeer
şu başlıkları düzgün kullanınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,139
Üyeler
167,615