1-Belli oranda ders çalışıp akşam öylesine takılırım ve mutluyum arkadaşlarımı özledim benim sosyal çevrem %75 okuldan oluşuyor.Şaka gibi ama okullar yine açılıyor
Size sorularim
1-Son haftanizi nasil degerlendireceksiniz?
2-9.sinifa yeni baslayan (benim gibi) tavsiyeleriniz nelerdir
Simdiden sagolun
Call of duty MW3 yarın bitircem sonra bi detroid patlatirim. Kızla aynı sınıftayım. Her gün benim için bayramŞaka gibi ama okullar yine açılıyor
Size sorularim
Simdiden sagolun
İnsanlar ön yargılıdır.Şaka gibi ama okullar yine açılıyor
Size sorularim
Simdiden sagolun
Senin sınavda ki hedefin büyük değil mi ne kızı kız lafını bile duymaman lazımCall of duty MW3 yarın bitircem sonra bi detroid patlatirim. Kızla aynı sınıftayım. Her gün benim için bayram
Niye ya. Seviyom kızı. Ama bu sene önemli senem. Hem kız benden de çalışkan gider çalışırız birlikte. Yani hem çalışırız hemde biraz mola veririz. Molada da şey yani biraz oyun oynarız evet oyun oynarız. Yani ne de olsa sevgiliniz. Başka bişi yapmayız asla.İnsanlar ön yargılıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin sınavda ki hedefin büyük değil mi ne kızı kız lafını bile duymaman lazım![]()
Başka bir şey Yaparsan yolu sonu belli birlikte mezuna kalırsınız her şey dozunda tutarsan sorun olmaz ama bak dozunda hangi oyunlarını oynuyorsunNiye ya. Seviyom kızı. Ama bu sene önemli senem. Hem kız benden de çalışkan gider çalışırız birlikte. Yani hem çalışırız hemde biraz mola veririz. Molada da şey yani biraz oyun oynarız evet oyun oynarız. Yani ne de olsa sevgiliniz. Başka bişi yapmayız asla.![]()