Neler Yeni

Okulların açılmasına son 7 gün!

The Batman

80+ Silver
okula giderken üniversite bi bitsin öglene kadar uyucam diye kaç kere derdim ah bence lise başında kimseyle fazla samimi olma işine dersine bak zaten okul bitince görüşcegin max 4 oda fazla iyimser

Maykıl

80+ Silver
arka sirayi kapip dersi dinlermis gibi yapip evde kendim ogrenip okulda bu çocuktan olur denilcek ama asla olamicak cocuk olucam

son haftamda full cs oynuyorum

2mApoo

80+ Silver
1- Son haftam ve hala bisikletim tamir edemedim :( Yarın yeni tekerlek ve pedal takacam inş yetişir haftaya kadar. Bu hafta full son hazırlıklar. Ve yeni bisiklet eldiveni alcam kargo yetişir umarım.
2-Bunla ilgili detaylı bir yazım ver. Bulursam atarım baya detaylı ve yararlı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şaka gibi ama okullar yine açılıyor
Size sorularim
1-Son haftanizi nasil degerlendireceksiniz?
2-9.sinifa yeni baslayan (benim gibi) tavsiyeleriniz nelerdir
Simdiden sagolun
1-Belli oranda ders çalışıp akşam öylesine takılırım ve mutluyum arkadaşlarımı özledim benim sosyal çevrem %75 okuldan oluşuyor.
Cidden hocalarımı , arkadaşlarımla ders işlemeyi özledim onlara günaydın demeyi özledim.
2-Cidden 9. sınıfın ilk sınavlarını çok iyi tut konukar aşırı basit çünkü ve konuların az olucak.
Sıkı çalışmayı depola ve Her konuyu sindir hep unutma 4 sene aslında 4 saniye.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
deşme yaramı

CemSultan01

80+ Bronze
Size sorularim
Simdiden sagolun
Call of duty MW3 yarın bitircem sonra bi detroid patlatirim. Kızla aynı sınıftayım. Her gün benim için bayram

melidoas6

80+ Silver
Size sorularim
Simdiden sagolun
İnsanlar ön yargılıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Call of duty MW3 yarın bitircem sonra bi detroid patlatirim. Kızla aynı sınıftayım. Her gün benim için bayram
Senin sınavda ki hedefin büyük değil mi ne kızı kız lafını bile duymaman lazım 😁

CemSultan01

80+ Bronze
İnsanlar ön yargılıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin sınavda ki hedefin büyük değil mi ne kızı kız lafını bile duymaman lazım 😁
Niye ya. Seviyom kızı. Ama bu sene önemli senem. Hem kız benden de çalışkan gider çalışırız birlikte. Yani hem çalışırız hemde biraz mola veririz. Molada da şey yani biraz oyun oynarız evet oyun oynarız. Yani ne de olsa sevgiliniz. Başka bişi yapmayız asla. 🥶

melidoas6

80+ Silver
Niye ya. Seviyom kızı. Ama bu sene önemli senem. Hem kız benden de çalışkan gider çalışırız birlikte. Yani hem çalışırız hemde biraz mola veririz. Molada da şey yani biraz oyun oynarız evet oyun oynarız. Yani ne de olsa sevgiliniz. Başka bişi yapmayız asla. 🥶
Başka bir şey Yaparsan yolu sonu belli birlikte mezuna kalırsınız her şey dozunda tutarsan sorun olmaz ama bak dozunda hangi oyunlarını oynuyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,155
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom