Neler Yeni

OKULU BIRAKIYORUM!!!

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yasin
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?
en azından liseyi bitirsen daha iyi olurdu, üni mezunu bile zor iş buluyor şuanda bence liseyi bitir erkenden karar verme veya açığa geç.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en azından liseyi bitirsen daha iyi olurdu, üni mezunu bile zor iş buluyor şuanda bence liseyi bitir erkenden karar verme veya açığa geç.
hocam liseyi hadi diyelim bir şekilde bitirdim (Açığa geçerim muhtemelen) ama yani gerçekten liseden sonra üniversiteden mezun olsam bile kıytırık bir üninin kıytırık bir bölümünden mezun olacagım en azından o süreyi bos gecirmektense muavinlik vs yapıp yaşım gelince direksiyona geçmek ve yurtdısına vs. tır sürmek daha mantıklı olaz mı?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
hocam liseyi hadi diyelim bir şekilde bitirdim (Açığa geçerim muhtemelen) ama yani gerçekten liseden sonra üniversiteden mezun olsam bile kıytırık bir üninin kıytırık bir bölümünden mezun olacagım en azından o süreyi bos gecirmektense muavinlik vs yapıp yaşım gelince direksiyona geçmek ve yurtdısına vs. tır sürmek daha mantıklı olaz mı?
lise mezunu ol yeter

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet

Clayz

80+ Silver
liseyı bıtır hocam o kadarda degıl yanı ortaokul mezunumu kalıcaksın? ben bıle acıktan bıtırıyorum unıye gıtmek sart degıl ama su zamanda lıseyı bıtırmemek bılemedım

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
liseyı bıtır hocam o kadarda degıl yanı ortaokul mezunumu kalıcaksın? ben bıle acıktan bıtırıyorum unıye gıtmek sart degıl ama su zamanda lıseyı bıtırmemek bılemedım
haklısınız hocam sanırım dogru soyluyorsunuz teşekkür ederim

Clayz

80+ Silver

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Yuzarsef
herkes okuyacak diye bir kaide yok. İşini severek yap harbi diyorum daha mutlu olursun hayatını kendin yaşıcan ailen için değil cidden seviosan şoför ol.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
herkes okuyacak diye bir kaide yok. İşini severek yap harbi diyorum daha mutlu olursun hayatını kendin yaşıcan ailen için değil cidden seviosan şoför ol.
evet hocam cidden seviyorum yani haftanın 7 gününün 4ünde gece rüyamda otobüs görüyorum okulda kitaplarım defterlerim hep otobüs, tatillerde muavin olarak calısıyorum insanlara hizmeti seviyorum uyku problemim yok seyahat problemim yok tek sorunum okul.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Liseyi bitirip en azından diplomanı al. Şu an çoğu yer en az genellikle lise mezunu alıyor.

Top Bottom