Neler Yeni

OKULU BIRAKIYORUM!!!

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ahmet

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,102
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?

İlerleyen yıllarda şoför mesleğinin olacağını sanmıyorum.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
İlerleyen yıllarda şoför mesleğinin olacağını sanmıyorum.
Dediğini umarım doğru anlamışımdır diyerekten yorum yapmak istiyorum. Genel dünyamıza göre yorumlarsak 10 sene sonra her şey oto pilotlaşacaksa bile o teknoloji Türkiye'ye gelene kadar bu arkadaşımız neredeyse emekli olur. O yüzden en azından bu neslin bu mesleği yapması hala mümkün.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ahmet
Dediğini umarım doğru anlamışımdır diyerekten yorum yapmak istiyorum. Genel dünyamıza göre yorumlarsak 10 sene sonra her şey oto pilotlaşacaksa bile o teknoloji Türkiye'ye gelene kadar bu arkadaşımız neredeyse emekli olur. O yüzden en azından bu neslin bu mesleği yapması hala mümkün.
bende sizin görüşünüze katılıyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,732
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?
Hocam konudan biraz bağımsız ''max işletme ekonomi'' lafınız biraz yanlış çünkü ekonomi dediğiniz bölüm öyle max onu okurum diyeceğiniz bir bölüm de değildir :)
fakat tavsiyem liseyi bitirin ondan sonra ilgi alanınız ne ise ona yönelmeniz şeklinde olacaktır şimdiden bırakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,947
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom