Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim hocamLiseyi bitirip en azından diplomanı al. Şu an çoğu yer en az genellikle lise mezunu alıyor.
teşekkür ederim hocamLiseyi bitirip en azından diplomanı al. Şu an çoğu yer en az genellikle lise mezunu alıyor.
Rica ederim hocam, yarılamışsın zaten.teşekkür ederim hocam
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?
Dediğini umarım doğru anlamışımdır diyerekten yorum yapmak istiyorum. Genel dünyamıza göre yorumlarsak 10 sene sonra her şey oto pilotlaşacaksa bile o teknoloji Türkiye'ye gelene kadar bu arkadaşımız neredeyse emekli olur. O yüzden en azından bu neslin bu mesleği yapması hala mümkün.İlerleyen yıllarda şoför mesleğinin olacağını sanmıyorum.
bende sizin görüşünüze katılıyorumDediğini umarım doğru anlamışımdır diyerekten yorum yapmak istiyorum. Genel dünyamıza göre yorumlarsak 10 sene sonra her şey oto pilotlaşacaksa bile o teknoloji Türkiye'ye gelene kadar bu arkadaşımız neredeyse emekli olur. O yüzden en azından bu neslin bu mesleği yapması hala mümkün.
Hocam konudan biraz bağımsız ''max işletme ekonomi'' lafınız biraz yanlış çünkü ekonomi dediğiniz bölüm öyle max onu okurum diyeceğiniz bir bölüm de değildirArkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu bırakmak istiyorum sizce?
tamamdir hocam ekonomiyi aslında biraz da eğer okursam ne okumak isterim sorusuna cevap olarak yazdım teşekkür ederimHocam konudan biraz bağımsız ''max işletme ekonomi'' lafınız biraz yanlış çünkü ekonomi dediğiniz bölüm öyle max onu okurum diyeceğiniz bir bölüm de değildir
fakat tavsiyem liseyi bitirin ondan sonra ilgi alanınız ne ise ona yönelmeniz şeklinde olacaktır şimdiden bırakmayın.
o teknoloji Türkiye'ye gelene kadar bu arkadaşımız neredeyse emekli olur. O yüzden en azından bu neslin bu mesleği yapması hala mümkün.