Okulumu sevmiyorum ve değiştiremiyorum

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,533
arkadaşlar obp puanım 85 olmasına rağmen 60 ile alan imam hatipe gitmek zorunda kaldım, nakil istesem zerre çıkmıyor öğrenciler kötü dersler bağırma çağırmadan işlenmiyor kısacası benlik biryer değil. birde hergün olan kuran dersi var okumaktan bıktım artık yani kuran okumak güzel olur ama artık çok fazla sıktı hoca üstüme çok baskı yapıyor sınıftakilerden okuma konusunda geri kalıyorum aram olmadığı içinde çalışmıyorum. her pazar gelen o bıkkınlık ile bi konu açtım derdimi dökmek istedim

arkadaşlar obp puanım 85 olmasına rağmen 60 ile alan imam hatipe gitmek zorunda kaldım, nakil istesem zerre çıkmıyor öğrenciler kötü dersler bağırma çağırmadan işlenmiyor kısacası benlik biryer değil. birde hergün olan kuran dersi var okumaktan bıktım artık yani kuran okumak güzel olur ama artık çok fazla sıktı hoca üstüme çok baskı yapıyor sınıftakilerden okuma konusunda geri kalıyorum aram olmadığı içinde çalışmıyorum. her pazar gelen o bıkkınlık ile bi konu açtım derdimi dökmek istedim
ailene anlatmalısın bence.

sorun çıkar zorla attır kendini okuldan 🤙🏻💣💣💣💥

yakın olduğu için mi imam hatipi seçtin veya seçtirdiler

evet istemiyorsan gidebilirsin diyor, söylediğine göre burası imam hatip terbiyeli güzel bir yermiş
Post automatically merged:

gülmedim
Tek diyebileceğim imam hatipten kurtuluğunda öyle bir rahatlıyorsun ki oh be dünya varmış diceksin.

yakın olduğu için mi imam hatipi seçtin veya seçtirdiler
hocam gidebileceğim 3 anadolu 2 imam hatip vardı 2 tanesi nakil olacağım sene için sadece 2 sınıf alacakmış şansa bak, imam hatiplerinde listeye en son yazdığım çıktı

Babanın e-devletinden nakil aldır başka yolu yok
her hafta yapıyorum çıkmıyor

hocam gidebileceğim 3 anadolu 2 imam hatip vardı 2 tanesi nakil olacağım sene için sadece 2 sınıf alacakmış şansa bak, imam hatiplerinde listeye en son yazdığım çıktı

her hafta yapıyorum çıkmıyor
Deniyeceksin her hafta başka şansın yok

Geri