Neler Yeni

Okulun ilk günü ne yapmalıyım

mfm125

80+ Silver
9.sınıfa geçtim kötü olmayan bir meslek lisesine. İlk gün ne yapamamı önerirsiniz?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
İyi sırayı kap.
Sevgilin varsa cOOl takılabilirsiniz.
Veya kiloluysan...

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
9.sınıfa geçtim kötü olmayan bir meslek lisesine. İlk gün ne yapamamı önerirsiniz?
Şöyle sınıfa bi bak senlik tip yoksa sessiz otur, bir müddet sonra ortam seni bulur sen bulamasan bile.
sıralara da bak oyuk oyuk varsa onlara oturma temiz sıra olsun.
ben 10. sınıfın başında böyle yapmıştım

Tre-x

80+ Silver
Gidiyorsun ya on taraflara ya da orta taraflarda bir sıraya oturuyorsun ama arkaya gecmiyorsun asla , teneffüs olunca önce git erkeklere tanış sonra da sınıfının kızları ile tanış merhaba Tre-x ben merhaba bende cart curt klasik hangi okuldan geldin vs vs sorularla tanış milletle sonra sınıf dışında takıl arkadaşlarını al teneffüse çıkın bahçeye

2mApoo

80+ Silver
Ben ilk gün arka tarafa oturmuştum. Sonra ön sıralarda bir kız gözüme takılmıştı bizim sınıftan hoşlanmıştım. Nasıl oldu anlamadım ama son derste en ön sıralara kadar ilerlemiştim ASGJDFAJSGDFASDF
Bu aşk deilde ne beeee

Son düzenleme:

CemSultan01

80+ Bronze
Dersini çalış boş arkadaşlar edinme. Seni sen olduğun için seven bir sevgili yap. Doğru düzgün kendini geliştir. Gerisi eğlenceye bak. Hayatını yaşamayı da unutma. Hayat lisede başlar derler. Mutlu olmayı asla unutma. Boş şeyler için güzel hayatına ben ağladım yada üzüldüm kelimesini bile koymamayaçalış. Yani mutlu ol:)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
En arka sıraya yayılıp uyuyabilirsin. Denendi onaylandı. 4 arkadaş edindim. Beraber uyuyoduk sırada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom