Neler Yeni

OKULUN İNTERNETİNİ KULLANMAK DİSİPLİN SUÇUMU

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

HydraaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Çınar
Max başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler :giggle::giggle:
Kardeşim neden disiplin sucu olsun zaten siteler yasaklı o internette öyle bir şey olursa saçma

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Abi vaktinde günaha girdik, hiç para yatırmadım ama yaptığım şey kumardan farksızdı. Tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum bile.
İyi abi iyi. Haram para karbonhidrat gibidir. İlk aldığında bir enerji verir ama bir süre sonra bitik olursun.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İyi abi iyi. Haram para karbonhidrat gibidir. İlk aldığında bir enerji verir ama bir süre sonra bitik olursun.
İşte verdikleri promosyonlar 50cent 25 cent ile uğraştım ama 100 dolar 150 dolara yakın kazandım , bir şey kaybetme şansım yoktu ama yine de saçmaydı kumar sonuçta. Sonrasında tövbe ettim İnşallah bir daha da bulaşmam.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Max başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler :giggle::giggle:
Takma böyle şeylere takıl kfana göre.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
bir şey olmaz

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ne olur bilmem ben 7 siniftan 11 e kadar kulladım hala kullanıyorum bişey olmadı bizim okulun yarısı kullanıyor

Top Bottom