Neler Yeni

OKULUN İNTERNETİNİ KULLANMAK DİSİPLİN SUÇUMU

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
tam 3 yıl kullandım
brawl starstan clash royale , kumardan , jackpota her şeyi yaptım (eski csgo zamanları , şimdi tövbeliyim, fenaydı) hiçbir şey olmadı.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hey leksa sen artık lisede değilsin kendine gel
tamam kuan hemen geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

vpn ile vermiyor
Keşke bu bilgiyi 2 yıl önce veya birkaç ay önce öğrenseydim. Deniyecektim ama üşendim.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bizim okulda şifreyi kendim bulduktan sonra baya tüm sınıfa söylemiştim hala bir şey olmadı. Hep beraber cumartesi veya okul gün sonu sömürüyoruz bir şey olduğu yok.

123kral14

80+ Silver
Bizim okulda şifreyi kendim bulduktan sonra baya tüm sınıfa söylemiştim hala bir şey olmadı. Hep beraber cumartesi veya okul gün sonu sömürüyoruz bir şey olduğu yok.
hangi programdı

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Max başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler :giggle::giggle:
Reis anlatiyorum simdi bir tane telefon aliyorsun vpn yukluyorsun wp filan yukluyorsun sonra baska bir telefona smart screen ekrani yansitiylrsun ordan isini yapiyorsan ama işsizsen boylede yapa bilirsin sorun olmaz

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Max başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler :giggle::giggle:
Okulunuzda telefon yasaksa kınama cezası alabilirsiniz. Onun dışında bir sorun olmaz

123kral14

80+ Silver
Reis anlatiyorum simdi bir tane telefon aliyorsun vpn yukluyorsun wp filan yukluyorsun sonra baska bir telefona smart screen ekrani yansitiylrsun ordan isini yapiyorsan ama işsizsen boylede yapa bilirsin sorun olmaz
Hocam ayrıntılı bir rehber yapar mısınız ya da ayrıntılı olarak yazar mısınız :D

Top Bottom