Olm neyse...Zaten bende internet yok hatası veriyordu.
Keşke bu bilgiyi 2 yıl önce veya birkaç ay önce öğrenseydim. Deniyecektim ama üşendim.Hey leksa sen artık lisede değilsin kendine gel
tamam kuan hemen geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
vpn ile vermiyor
AB? Nler diosun seeen?kumardan
Program falan değil kendim buldum bilgisayarlardan.hangi programdı
Reis anlatiyorum simdi bir tane telefon aliyorsun vpn yukluyorsun wp filan yukluyorsun sonra baska bir telefona smart screen ekrani yansitiylrsun ordan isini yapiyorsan ama işsizsen boylede yapa bilirsin sorun olmazMax başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler
Okulunuzda telefon yasaksa kınama cezası alabilirsiniz. Onun dışında bir sorun olmazMax başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler
Hocam ayrıntılı bir rehber yapar mısınız ya da ayrıntılı olarak yazar mısınızReis anlatiyorum simdi bir tane telefon aliyorsun vpn yukluyorsun wp filan yukluyorsun sonra baska bir telefona smart screen ekrani yansitiylrsun ordan isini yapiyorsan ama işsizsen boylede yapa bilirsin sorun olmaz