Neler Yeni

Öneri Okuma kitabı önerisi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Okumaya başlatan seri olan gölgelerin efendisi serisi demek isterim. Genel olarak genç kitabı olsada beni hala sarıyor yani.
yaş 18 zaten dediğinize göre benlik bir kitap o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drizzt efsanesi gerçekten bi efsanedir. Mükemmel bi dünyası var, lotrdan sonraki en iyi fantastik eser.
lotr benzeriyse severim o zaman lotryi baya baya severim

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar genelde fantastik şeyleri biraz daha net örnek vermem gerekirse Orta çağ,Kovboylar,Ejderhalar,Gelecekteki Teknolojik gelişimler vs (oyunlar üzerinden örnek vermem gerekirse RDR2,CP2077,Witcher III,Detroit Become Human gibi) ne önerirsiniz?
percy jackson serisini okumadıysan tavsiye ederim onun dışında gerilim kitabı önermek isterim Stephan King Enstitü ve Yabancı kitapları benim favorilerimdendir Yabancı kitabı polisiye gerilimdir ama biraz mideni bulandırabilir özelden anlatabilirim neden olduğunu ekstradan polisiye olarak Ahmet Ümit İstanbul Hatırası ve Beyoğlunun En Güzel Abisi kitaplarını önerebilirim umarım okursun :)

BabaVoss7

80+ Silver
yaş 18 zaten dediğinize göre benlik bir kitap o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

lotr benzeriyse severim o zaman lotryi baya baya severim
Uzun bi süre tutar yazarın aynı dünyada geçen yaklaşık 20 kitabı var 😂

Ekler

• 17159457554216704818727755950756.jpg
    17159457554216704818727755950756.jpg
    3.6 MB · Hit: 17

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları. aşırı sürükleyici bir kitap.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aşk Birdenbire romanını tavsiye ediyorum. Bir mahalle hikayesi. Çok akıcı ve okudukça hikaye seni çekiyor. Uzun süre etkisinde kalabileceğin bir kitap. Karakterleri, olayları ve üslubu kendine özgü. İstanbulu başka bir gözle anlatıyor yazar. Yaşananlar da hepimizin hayatındaki olaylar. hayatına yeni bir bakış açısı getirebilecek özgün bir kitap. İsmine aldanmayın, konusu aşktan çok hayatla ilgili.
https://www.instagram.com/askbirdenbire sosyal medya sayfası
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları. aşırı sürükleyici bir kitap.
Bakmaya çalışırım ancak hiç vaktim olmuyor işteki birkaç sebepten dolayı yinede öneriniz için teşekkürler :)

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
Arkadaşlar genelde fantastik şeyleri biraz daha net örnek vermem gerekirse Orta çağ,Kovboylar,Ejderhalar,Gelecekteki Teknolojik gelişimler vs (oyunlar üzerinden örnek vermem gerekirse RDR2,CP2077,Witcher III,Detroit Become Human gibi) ne önerirsiniz?
Marie lu nün kitaplarını seviyorum efsane serisi ve warcross serisi çok iyiydi

Top Bottom