Neler Yeni

Okumadan hangi meslekler yapılabilir

EnYorWizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Çalışkan
Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor başım dönüyor. Okumadan yapabileceğim şeyler nelerdir söyleyebilecek veya bulunduğum konum hakkında tavsiye verebilecek var mı?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Eren
fiziki işler hocam bilgisayar falan okumadan olmuyor maalesef

Thadox

80+ Bronze
Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor başım dönüyor. Okumadan yapabileceğim şeyler nelerdir söyleyebilecek veya bulunduğum konum hakkında tavsiye verebilecek var mı?
Restoranda aşçı çırağı olabilirsin. Her zaman iş imkanı var asla ölecek bir meslekte değil iyi de para kazanıyorlar. Özellikle lüks restoranlara yönel hem daha çok şey öğrenirsin hem de parası daha iyi.

Pukiina

80+ Bronze
halk eğitim kurslarında aşçılık eğitimi veriliyor diye biliyorum. mutfak sektörü, insanlar yemek yemeği bırakmadığı sürece asla bitmez. ayrıca insanı rahatlatır. mutfak sektörünün hakim olduğu yerlerde ve genel olarak her yerde iş bulabilirsin.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald

ŞÖYLE BİŞİ YAPABİLİRSİN

Son düzenleme:

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Turizim Turizim Turizim iyi para var sadece komi barboy vb olarak bi kac sezon azda olsa çile çekersin sonrası zaten kendilerinden geliyor güzel paralar dönüyor turizmde ve sezonluk olacakta yaşadın yerdede mutfak olsun pub olsun iş bulabilirsin

Top Bottom