Pide salonu işte.İş dediğiniz nedir? Ne yapacaksınız orada çalışırken?
Dayım yeni dükkan açacak. Bir sürü gelip gidiyor çırak olmak için daha açılali 1 yil oldu hem kârda dayımOkulunu oku, diplomanı al. Mümkünse üniversite de oku. İllaha iş açısından değil, kültürel, sosyal ve genel gelişim açısından üniversite çok önemli. Ondan sonra olmadı dayının yanında çalışırsın.
Tamam dayının yanında çalışDayım yeni dükkan açacak. Bir sürü gelip gidiyor çırak olmak için daha açılali 1 yil oldu hem kârda dayım
Kendi kqrqrın biz ne desek yqlqn.Dayımın dükkanındq çalışcam. Ileride hem para olarak hemde tecrübe olarqk ileride olurum yasim 16. Açığa geçmeli miyim? Ben cok ıstiyorum çalışmak.
Pek mantıklı değil. 16 yaşındasın daha. 75 sene ortalama bir insan omrü desek, yaklaşık 50 sene pide salonunda çalışmanız demek. Çünkü başka bir şey denemeniz için artık çok geç olacak. Boyle düşünün birde.Pide salonu işte.
Bende hep orda calismicam. 4 yıl sonra kendi dükkanımi bile acabilirimPek mantıklı değil. 16 yaşındasın daha. 75 sene ortalama bir insan omrü desek, yaklaşık 50 sene pide salonunda çalışmanız demek. Çünkü başka bir şey denemeniz için artık çok geç olacak. Boyle düşünün birde.
Git çalış o zaman dostum sen kararını çoktan vermişsin. 4 sene sonra dükkan açmanız dileğiyle.Bende hep orda calismicam. 4 yıl sonra kendi dükkanımi bile acabilirim
Okumanın bir faydası yok günümüzde. Dolayısıyla çalışarak iş öğrenebilir, para kazanabilirsin.Dayımın dükkanındq çalışcam. Ileride hem para olarak hemde tecrübe olarqk ileride olurum yasim 16. Açığa geçmeli miyim? Ben cok ıstiyorum çalışmak.
Okumanın aslında faydası var. Fakat doğru düzgün bir yerde okursan var. Yani 200 puan ile gittiğin bir üniversiteden kolayca iş bulabilmeni bekleyemezsin. Eğer arkadaş üniversite sınavında adam akıllı puan alamayacaksa çalışsın. Fakat ben derslerime çalışıp iyi üniversiteye giderim derse okusun.Okumanın bir faydası yok günümüzde. Dolayısıyla çalışarak iş öğrenebilir, para kazanabilirsin.
Yanlış bir düşünce, muhtemelen okumadın, başkalarına da tavsiye etmiyorsun bu nedenle.Okumanın bir faydası yok günümüzde. Dolayısıyla çalışarak iş öğrenebilir, para kazanabilirsin.