Neler Yeni

Okumak mı çalışmak mı

LaketrooS

80+ Silver
Dayımın dükkanındq çalışcam. Ileride hem para olarak hemde tecrübe olarqk ileride olurum yasim 16. Açığa geçmeli miyim? Ben cok ıstiyorum çalışmak.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
İş dediğiniz nedir? Ne yapacaksınız orada çalışırken?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Okulunu oku, diplomanı al. Mümkünse üniversite de oku. İllaha iş açısından değil, kültürel, sosyal ve genel gelişim açısından üniversite çok önemli. Ondan sonra olmadı dayının yanında çalışırsın.

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş dediğiniz nedir? Ne yapacaksınız orada çalışırken?
Pide salonu işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulunu oku, diplomanı al. Mümkünse üniversite de oku. İllaha iş açısından değil, kültürel, sosyal ve genel gelişim açısından üniversite çok önemli. Ondan sonra olmadı dayının yanında çalışırsın.
Dayım yeni dükkan açacak. Bir sürü gelip gidiyor çırak olmak için daha açılali 1 yil oldu hem kârda dayım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Pide salonu işte.
Pek mantıklı değil. 16 yaşındasın daha. 75 sene ortalama bir insan omrü desek, yaklaşık 50 sene pide salonunda çalışmanız demek. Çünkü başka bir şey denemeniz için artık çok geç olacak. Boyle düşünün birde.

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek mantıklı değil. 16 yaşındasın daha. 75 sene ortalama bir insan omrü desek, yaklaşık 50 sene pide salonunda çalışmanız demek. Çünkü başka bir şey denemeniz için artık çok geç olacak. Boyle düşünün birde.
Bende hep orda calismicam. 4 yıl sonra kendi dükkanımi bile acabilirim

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dayımın dükkanındq çalışcam. Ileride hem para olarak hemde tecrübe olarqk ileride olurum yasim 16. Açığa geçmeli miyim? Ben cok ıstiyorum çalışmak.
Okumanın bir faydası yok günümüzde. Dolayısıyla çalışarak iş öğrenebilir, para kazanabilirsin.

LaketrooS

80+ Silver
Git çalış o zaman dostum sen kararını çoktan vermişsin. 4 sene sonra dükkan açmanız dileğiyle.
Ya bana neden çalışmamam gerektiğini söyler misiniz hocam. Siz oyle yazınca baya bir morelim düştü

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Okumanın bir faydası yok günümüzde. Dolayısıyla çalışarak iş öğrenebilir, para kazanabilirsin.
Okumanın aslında faydası var. Fakat doğru düzgün bir yerde okursan var. Yani 200 puan ile gittiğin bir üniversiteden kolayca iş bulabilmeni bekleyemezsin. Eğer arkadaş üniversite sınavında adam akıllı puan alamayacaksa çalışsın. Fakat ben derslerime çalışıp iyi üniversiteye giderim derse okusun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yanlış bir düşünce, muhtemelen okumadın, başkalarına da tavsiye etmiyorsun bu nedenle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,186
Üyeler
163,796
Son üye
berqmoon
Top Bottom