Neler Yeni

Okumayıp Vinç Operatörlüğü Yapmak

Normalde PC mühendisliği düşünüyordum yapay zeka vs kafamı çok karıştırdı tutacağıda kesin değil olmadı bu sene askerliği yapıp vinç operatörlüğünemi başlasam diyorum 5 sene hem masraf yapıp hemde işsiz kalmaktansa 5 sene iyi bir maaşla çalışmak daha mantıklı geliyor sonrada ticarete atılmayı düşünüyorum işyeri olur yada ne varsa nasipte artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Esad Aslanyürek
Benim bı arkadaş var kendisi hafriyatçı çok iyi iş 1-2 sene asgarî ücret veriyor bu sürede vinç nasıl yağlanır nasıl kullanılır bunu öğreniyorsun sonrasında asgari ücretin 3 katı gibi bir maaş veriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bı arkadaş var kendisi hafriyatçı çok iyi iş 1-2 sene asgarî ücret veriyor bu sürede vinç nasıl yağlanır nasıl kullanılır bunu öğreniyorsun sonrasında asgari ücretin 3 katı gibi bir maaş veriyor
Bizim bir akraba İstanbul'da 60k maaş alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde kafami kurcaliyor vinc operatorlugu ama is guvenligi yuzunden sikintilar yasaniyormus tr de oyle okumustum
Çok olsa 5 sene sonra ticarete atılmayı düşünüyorum hafif rüzgar olsa çalışmıyorsun zaten

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Konu hakkında pek bilgim yok şuanlık bildiğim kadarıyla 1.5 ay bir eğitimi varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilirsen derken olmak zormu hocam sizce bende renk körlüğü var sıkıntı çıkarırmı?
Bende de var gözlük al

Top Bottom