Neler Yeni

olası deprem senaryosunu kendi üstünüzde düşünün başınıza ne gelebilir

.RBO.

80+ Silver
olası deprem senaryosunu kendiniz üzerinden düşünün başınıza ne gelebilir ve bunun için ne gibi önlemler alabilirsiniz ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
ben zaten depremden kurtuldum inşallah tekrar kurtulurum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,753
İsim
Oğuz
Hiçbir önlem almam çünkü Allah bize isteyerek bunu gönderiyor, ona karşı gelinmez. Allaha dua edip bunlar hep zina yüzünden başımıza geliyor derim ve otururum. (!)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
olası deprem senaryosunu kendiniz üzerinden düşünün başınıza ne gelebilir ve bunun için ne gibi önlemler alabilirsiniz ?
eğer sallantı hissedersem, zemin katta oturuyorum ve camımın önü direk çimenlik. direkt atlar güvenli bir yere geçerim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Genellikle uykum hafif oluyor. Yatağım sallandığını hissetiğim an yataktan zıplayarak kalkarım, yatağın yanına kapanırım. Aslında 2 tane boş çantam var, onları deprem çantası yapmam gerek.

2mApoo

80+ Silver
Aga sevdiğim 3-5 kişi var sadece. Onlara bişey olmasında isterse şuan şu alçı tavan kafamı ikiye yarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genellikle uykum hafif oluyor. Yatağım sallandığını hissetiğim an yataktan zıplayarak kalkarım, yatağın yanına kapanırım. Aslında 2 tane boş çantam var, onları deprem çantası yapmam gerek.
ne bekliyon knk seriiiiiiiiiiiii

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Uykum ağır ama uyanırsam direk evdekilere bağırırım telefonumu alır şarjımı alır kaçarım ikiside yatağımin yanında zaten yakında ise power bankta alabilirim ekstra

milenix

80+ Gold
büyük ihtimal hiç bir şey bizim bina sağlam kalsa hemen dibimizde ki birkaç bina kesin yıkılır üstelik beklenen deprem ve konuma bakınca hayatta kalmam çok zor hayatta kalsam bile ekipler ulaşması aylar bile sürebilir aklıma geldikçe gözlerim doluyor normalde benim umrumda bile değil ama ailem akrabalarım arkadaşlarım sevdiğim kız var onlara bir şey olmasında bütün binaların üzerime düşmesine razıyım

egebaranakk0

80+ Silver
büyük ihtimal hiç bir şey bizim bina sağlam kalsa hemen dibimizde ki birkaç bina kesin yıkılır üstelik beklenen deprem ve konuma bakınca hayatta kalmam çok zor hayatta kalsam bile ekipler ulaşması aylar bile sürebilir aklıma geldikçe gözlerim doluyor normalde benim umrumda bile değil ama ailem akrabalarım arkadaşlarım sevdiğim kız var onlara bir şey olmasında bütün binaların üzerime düşmesine razıyım
Yutkunamadım

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Berke
Müteahhit abiler kazandıkları paralarla içkilerini yudumlarken, bende bunların yaptığı binanın altıda kalıp kurtarmalarını beklerim büyük ihtimal. Beklerim ama yine büyük ihmal kimse gelmez, çünkü ulaşım için kullanılacak yollar kapalı olacak.

Gelseler bile çok sayıda bina çöktüğü için yazı tura atıp belki beni kurtarırlar. Belki kimse gelmez, 10 gün sonra enkaz kaldıran bir dozer kepçesinin altında can veririm.

Burası Türkiye; insan hayatı havadan, sudan, topraktan, betondan ve oydan daha ucuz.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
ev yıkılmasa bile dolap kafama düşer ölürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR