alt tarafta hatalar da var amaUyarı hata demek olmuyor, ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Bir sorun yok. Sorun olsa kendin fark edersin zaten.
2 adet de bu hatadan varUyarı hata demek olmuyor, ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Bir sorun yok. Sorun olsa kendin fark edersin zaten.
Hatalar? Seni daha çok ilgilendiren şeyler "Hata" ve "Önemli" yazanlar olmalı. Zaten tıklayınca ne olduğu yazıyor, oradan bakabilirsin.alt tarafta hatalar da var ama
bendede öylealt tarafta hatalar da var ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 adet de bu hatadan var
Alıntıyı görüntüle
steam client hatasıymış tamamdırHatalar? Seni daha çok ilgilendiren şeyler "Hata" ve "Önemli" yazanlar olmalı. Zaten tıklayınca ne olduğu yazıyor, oradan bakabilirsin.
Açıklamalarında ne olduğu yazıyordur, oraya bakabilirsin, belki anlamana yardımcı olur. Mesela benim sistemim arada donuyor, Olay Görüntüleyicisi'ne bakarak sorunun kulaklıktan dolayı olduğunu anladım, orada açıklamasında yazıyor.resim attım
bu sefer böyle bir şey buldum ama anlam veremedimAçıklamalarında ne olduğu yazıyordur, oraya bakabilirsin, belki anlamana yardımcı olur. Mesela benim sistemim arada donuyor, Olay Görüntüleyicisi'ne bakarak sorunun kulaklıktan dolayı olduğunu anladım, orada açıklamasında yazıyor.
Valla onu ben de bilmiyorumbu sefer böyle bir şey buldum ama anlam veremedim
TLS istemci kimlik bilgisi oluşturulurken önemli bir hata oluştu. İç hata durumu: 10013.