Neler Yeni

🔴 Olaylar Olaylar Olaylar #KaraborSARAY 🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
PichHasso
Ne zaman ki odağınızı galatasaraydan şampiyonluğa çevirirseniz o zaman bire şeyler becereksiniz buna inanıyorum :D Şu tarz paylaşımlar gönderiler bana öyle keyif veriyor ki oturup sadece izliyorum sizleri. Olaylar olaylar olaylar Fenerliler yine ağlıyorlaaar :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,643
İsim
Oğuz
Ulan Uefa'dan Tescilli şikecilersiniz ama sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşup duruyorsunuz.
Bu fotoyu yapan da utanmamış patlatmayın bi bilader IJDSIJGDSSDGKA
Şöyle saçma konular aşacağınıza derdinizi Ekşi siteye yazın.

aslan6226

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağdaş
ayenen katılıyorum Ali koç sayesinde koca camiya ne hale geldi taraftarları hâla at gözlüğü takıyor...
Ne zaman ki odağınızı galatasaraydan şampiyonluğa çevirirseniz o zaman bire şeyler becereksiniz buna inanıyorum :D Şu tarz paylaşımlar gönderiler bana öyle keyif veriyor ki oturup sadece izliyorum sizleri. Olaylar olaylar olaylar Fenerliler yine ağlıyorlaaar :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ülkede üstünlerin hukuku var. Bundan sadece herhangi bir kurum faydalanmıyor.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
PichHasso
ayenen katılıyorum Ali koç sayesinde koca camiya ne hale geldi taraftarları hâla at gözlüğü takıyor...
Ali koç benim en sevdiğim başkanımdır o oldukça bizler kemal sunalın aratmayan komedi filmlerini onda izliyoruz keyifleniyoruz o bir şey diyor ona inanlarda arkasından yürüyor ama kimse biz ne yapıyoruz diyemiyor :D

aslan6226

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağdaş
Ali koç benim en sevdiğim başkanımdır o oldukça bizler kemal sunalın aratmayan komedi filmlerini onda izliyoruz keyifleniyoruz o bir şey diyor ona inanlarda arkasından yürüyor ama kimse biz ne yapıyoruz diyemiyor :D
misyon kalmak vizyon uyutmak

eneskaya6

80+ Silver
Sen banlanmamış mıydın? Yine gelip ağlıyon mu kıyamam

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
ömer
Ulan Uefa'dan Tescilli şikecilersiniz ama sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşup duruyorsunuz.
ağzınıza sağlık hocam PDHALMAPLDHM

Shourd

80+ Gold
bune la bahane arıyorlar bildiğin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Aynen öyle bir tescil ki mahkeme kararı bile çıkmadan tescillenmiş şikeciyiz gağsaraylıya laf anlatmaya çalışmak gereksiz çaba

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
puahah yahu arkadaş futbolu izleyin, eğlenin baktınız şike olduğuna inanıyorsunuz izlemeyin, fanatikleşmeye gerek yok. Paranın döndüğü her sektörde her şey olur mantığıyla yaklaşın. Gidin siz futbol oynayın milyonlar sizi konuşsun böyle gelip konu açınca dünyayı kurtarmıyorsunuz ne yazık ki. Bana çok boş geliyor böyle topicler, normalde yorum da yazmayacaktım ama fanatik olmayın bu kadar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom