Mr. Bean
80+
Ne zaman ki odağınızı galatasaraydan şampiyonluğa çevirirseniz o zaman bire şeyler becereksiniz buna inanıyorum Şu tarz paylaşımlar gönderiler bana öyle keyif veriyor ki oturup sadece izliyorum sizleri. Olaylar olaylar olaylar Fenerliler yine ağlıyorlaaar
Ali koç benim en sevdiğim başkanımdır o oldukça bizler kemal sunalın aratmayan komedi filmlerini onda izliyoruz keyifleniyoruz o bir şey diyor ona inanlarda arkasından yürüyor ama kimse biz ne yapıyoruz diyemiyorayenen katılıyorum Ali koç sayesinde koca camiya ne hale geldi taraftarları hâla at gözlüğü takıyor...
misyon kalmak vizyon uyutmakAli koç benim en sevdiğim başkanımdır o oldukça bizler kemal sunalın aratmayan komedi filmlerini onda izliyoruz keyifleniyoruz o bir şey diyor ona inanlarda arkasından yürüyor ama kimse biz ne yapıyoruz diyemiyor
ağzınıza sağlık hocam PDHALMAPLDHMUlan Uefa'dan Tescilli şikecilersiniz ama sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşup duruyorsunuz.
Bu fotoyu yapan da utanmamış patlatmayın bi bilader IJDSIJGDSSDGKA
Şöyle saçma konular aşacağınıza derdinizi Ekşi siteye yazın.
Aynen öyle bir tescil ki mahkeme kararı bile çıkmadan tescillenmiş şikeciyiz gağsaraylıya laf anlatmaya çalışmak gereksiz çabaUlan Uefa'dan Tescilli şikecilersiniz ama sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşup duruyorsunuz.
Bu fotoyu yapan da utanmamış patlatmayın bi bilader IJDSIJGDSSDGKA
Şöyle saçma konular aşacağınıza derdinizi Ekşi siteye yazın.
puahah yahu arkadaş futbolu izleyin, eğlenin baktınız şike olduğuna inanıyorsunuz izlemeyin, fanatikleşmeye gerek yok. Paranın döndüğü her sektörde her şey olur mantığıyla yaklaşın. Gidin siz futbol oynayın milyonlar sizi konuşsun böyle gelip konu açınca dünyayı kurtarmıyorsunuz ne yazık ki. Bana çok boş geliyor böyle topicler, normalde yorum da yazmayacaktım ama fanatik olmayın bu kadar.