-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,722
- İsim
- Mehmet Aslan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şayet devlet aklı dediğin şey gerçek olsaydı bahçeliye müdahale edilirdi diye düşünüyorum hocam. Söylediği şeyler yenilebilir cinsten değil. Bu sebeple devlet aklı denen kavram bana pek realistik gelmiyor. Böyle bir akıl olsaydı bu kadar mülteci ülkeye girmezdi , bu terör saldırısı olmazdı , Suriye de Türk bayrakları yakılmazdı , dünki olaylara izin verilmezdi. Öyle bir akıl varsa bile yönetim tarafından devralınmış diye düşünüyorum. Karşı çıkarsınız veya çıkmazsınız ama benim düşüncem bu İsrail ve Bahçeli olaylarının iç siyasette konuşulma sebebinin Anayasa çalışmaları için olduğu yönünde. Ve bir vatandaş olarak oldukça rahatsız oluyorum. Kötü bir durumda mevcudiyeti korumaktan başka çaremiz yok. İyi gecelerOlayı çok romantize ediyorsun bence. Mesele israil değil. Amerika. İsrailin arkasında duran Amerika. Kusura bakma da Amerika gibi bir dev varken israilin arkasında bu iki devletin cürmü ne ki demek doğru olmaz realist yaklaşmak gerekir bu tarz konulara. Pembe gözlükle bakmak fayda getirmez.Doğuda bir kürt devleti ayak sesleri geliyor. Türk devlet aklı bunu engellemek için bazen cılız bazen de büyük ve etkili hamleler yapıyor. Meselenin şahsen siyaset üstü bir mesele olduğunu düşünüyorum fakat siyasilerin tutumlarının da yanlış olduğunu düşünüyorum.
Bu olay direkt olarak İSRAİL AMERİKA VE PKK üçgeni arasında dönüyor.
Ek olarak günahım kadar sevmediğim bahçeli katiyen böyle bir cümle kurmazdı. Neden böyle bir cümle kurdu neden 3 siyasi parti ağız birliği yaptı. Neden ertesi günü bombalı eylem yapıldı neden dün pkk sözcülerinden biri kalkıpta söylenenleri desteklemiyoruz dedi ? neden putin bugün buradaydı neden terörist elebaşı için aylar öncedem parti içerden çıkarılsın diye kanun teklifi verdi.Neden bu olay sonrası Sosyal medya platformları için bant daraltma yöntemine gidildi ? Düşünmek gerekir. Bu tez'imde haksız çıkarsam tekrar etiketle beni bu esnada gündemi takibe devam. keyifli forumlar.
bahsi geçen kanun teklifi
Öcalan’ın tahliyesi için kanun teklifi çoktan verilmiş!
DEM Parti milletvekilleri, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın tahliyesine ilişkin tartışma yaratacak bir kanun teklifini çoktan vermiş. Geçtiğimiz ay Meclis'e sunulan bu teklifin, şu anda Adalet Komisyonu'nda görüşülmeyi beklediği öğrenildi.www.toplumsal.com.tr
Son düzenleme: