Birde ptt avm güvensizlik %1000130 TL ye de 400lüğü var çok da aman aman bir indirim değil
Marketten daha uygun diye 500 ml yerine 1.5 litre su alıyor musun? O açıdan bakabilirsin. Mesela spora gidenler için küçük olanlar iyi oluyor. Ağırlık yapmıyor ve küçük olduğu için 2 kullanım sonrasında işin bitiyor.Küçük alınca ne değişiyor
Sen hiç tanımadığın bir marketten kafana göre girip et satın alıyor musun? Bu iş etten daha beter direkt vücuduna sürekli temas ediyor , alerjik reaksiyon gösterebilirsin veya ürtiker olabilirsin. Gerçekten gerek var mı 30 tl için hiç bilmediğiniz yerden şampuan almaya. Spor için demişsiniz fakat bu şekilde küçük şampuan şişeleri her yerde rahatlıkla bulunabiliyor. Örneğin dezenfektan şişeleri bu iş için biçilmiş kaftan.Marketten daha uygun diye 500 ml yerine 1.5 litre su alıyor musun? O açıdan bakabilirsin. Mesela spora gidenler için küçük olanlar iyi oluyor. Ağırlık yapmıyor ve küçük olduğu için 2 kullanım sonrasında işin bitiyor.
Kaynak? Nerde onaylandı üstat? Böyle şeyler yazınca detayını da verin bir zahmet.%100 Cilt Kanser onaylı test edildi ve kanıtlandı
Ben ürünü satın almadım, alın da demedim. Ürünün kalitesi vs sahteliğine bakmadım. Sadece ml konusunda yorum yaptımSen hiç tanımadığın bir marketten kafana göre girip et satın alıyor musun? Bu iş etten daha beter direkt vücuduna sürekli temas ediyor , alerjik reaksiyon gösterebilirsin veya ürtiker olabilirsin. Gerçekten gerek var mı 30 TL için hiç bilmediğiniz yerden şampuan almaya. Spor için demişsiniz fakat bu şekilde küçük şampuan şişeleri her yerde rahatlıkla bulunabiliyor. Örneğin dezenfektan şişeleri bu iş için biçilmiş kaftan.
Yanlış anlamışım , kusuruma bakma o zaman.Ben ürünü satın almadım, alın da demedim. Ürünün kalitesi vs sahteliğine bakmadım. Sadece ml konusunda yorum yaptım
old spice kullandınmı da konuşuyon la böyle%100 Cilt Kanser onaylı test edildi ve kanıtlandı orjinalliği bile şüpheli