oled çok güzel 9070xt nin altına düşme oled de 2k düşünüyorsanarkadaşlar benim daha önce pcm olmadı sistem topladim ya 9070xt yada 5070 almayı düşünüyorum şuanlık 28k vererek oled monitör almak mantıklı mı yoksa ilerde mi düşünmeliyim?
bana kalırsa gereksiz-absürt pahalılararkadaşlar benim daha önce pcm olmadı sistem topladim ya 9070xt yada 5070 almayı düşünüyorum şuanlık 28k vererek oled monitör almak mantıklı mı yoksa ilerde mi düşünmeliyim?
hocamm renk doğruluğu yüksek bir ips(kaliteli)bencede ama oyunlardan maximum haz almayi dusunuyorum ama bu fiyatlar ne harbi ya
9070xt bence saglam sayilabilecek bir duzeyde ips alirsam zaten 5080 almayi dusunuyorum ama olede kaciyorum bazenOled monitöre vereceğin 30k bütçe ile Ekran kartını upgrade et, 2K monitörde iyi bir performans almak istiyorsan GPU sağlam olmalı.
yaklaşık 110k var fakat 5080li sistem de alabiliyorum o fiyat bandinda onun yanina ips ceksemmi hala emin degilim hocampara varsa alınır nokta
olede vereceğim parayla ne 9070xt ne 5070 onun yerine 5070ti alıp 4k 160hz 1080p 320hz dual mode monitör alırdımarkadaşlar benim daha önce pcm olmadı sistem topladim ya 9070xt yada 5070 almayı düşünüyorum şuanlık 28k vererek oled monitör almak mantıklı mı yoksa ilerde mi düşünmeliyim?
Bütçe ne kadar? 9070xt iyidir. Samsung g6 şuan samsung eğitim mağazasında 23k9070xt bence saglam sayilabilecek bir duzeyde ips alirsam zaten 5080 almayi dusunuyorum ama olede kaciyorum bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaklaşık 110k var fakat 5080li sistem de alabiliyorum o fiyat bandinda onun yanina ips ceksemmi hala emin degilim hocam
Bir tık daha güçsüz bir ekran kartına geçmek için downgrade yapmak saçma, bir kere oled kullanmadan bilemezsin aradaki farkı. Ipsle arada uçurum var.olede vereceğim parayla ne 9070xt ne 5070 onun yerine 5070ti alıp 4k 160hz 1080p 320hz dual mode monitör alırdım
butce yaklasik 110k civarinda, arastirma sonucum oledin cok farkli oldugunu soyluyorlar zaten o yuzden kafam karisiyorBütçe ne kadar? 9070xt iyidir. Samsung g6 şuan samsung eğitim mağazasında 23k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tık daha güçsüz bir ekran kartına geçmek için downgrade yapmak saçma, bir kere oled kullanmadan bilemezsin aradaki farkı. Ipsle arada uçurum var.