Oled Monitör önerisi

Reaksiyon skoru
37
Merhaba Arkadaşlar oled monitör arıyorum büyük ekran seviyorum ve hikayeli oyunlar oynicam konsolda bağlayabilirim film/dizi de izleyebilirim fps oyunlarıda oynayabilirim kısaca herşeyi yapcam iki tane samsung oled monitör buldum linkini bırakıyorum kararsız kaldım hangisi daha mantıklı olur
4k 240hz Oled 16:9 oranında 32 inç:
https://app.hb.biz/Aq4pR1wIk95I
2k 175hz Oled 21:9 oranında 34 inç:
Sizce hangisi Sistemim:
Ekran kartı: 5070 12gb Vram
İşlemcim: Ryzen 7 7800x3D
Ram: 2x16 32gb 6000mhz ram
Anakart: Asus rog B650 anakart
2TB SSD
8TB HDD
Oynayacağım oyunlar ağırlıklı olarak:
The last of us part 1 ve part 2
Hogwarts legacy
Rdr 2
Gta 5
The witcher
Ghost of tsushima
Uncharted
Resident evil serileri
Genshin impact
Minecraft
Valorant
Pubg
Hikayeli oyunları dlss + mfg ile oynicam daha sonra 60 serisi sisteme geçicem yani ortalama 1.5-2 sene sonra şimdilik beni 4k da 5070 idare edebilir mi? Edemezse 2k monitör alcam monitörü uzun süreler değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ne şanslı adamsınki ikisini de kullandım şuan 4k lı olandayım ama dostum 5070le bence 4k işine girme flat 27 inç 2k lık bakabilirsin yeni nesil oledler ama bu samsungların kumandası falan var cok rahat curved 34 3440x1440 oluyor ve hani gerçekten süper ama desteklemiyorsa yanlar siyah bar veya genişletilmiş oluyor adamı gerçekten yoruyor keza video izlerkende aynı ama görüntü olarak ikiside süper monitörler ayrıca samsungda freezync gysnc bug yapabiliyor ekranın kararıp kararıp açılabiliyor 7900xtx te curvedde oldu şimdide 5090 la 32inç 4k da oldu saygılar.

Ne şanslı adamsınki ikisini de kullandım şuan 4k lı olandayım ama dostum 5070le bence 4k işine girme flat 27 inç 2k lık bakabilirsin yeni nesil oledler ama bu samsungların kumandası falan var cok rahat curved 34 3440x1440 oluyor ve hani gerçekten süper ama desteklemiyorsa yanlar siyah bar veya genişletilmiş oluyor adamı gerçekten yoruyor keza video izlerkende aynı ama görüntü olarak ikiside süper monitörler ayrıca samsungda freezync gysnc bug yapabiliyor ekranın kararıp kararıp açılabiliyor 7900xtx te curvedde oldu şimdide 5090 la 32inç 4k da oldu saygılar.
5070 ti bütçe zorlayabilirim ama bu sefer 21:9 oranında 2k oled monitör alabilirim 4k ya bütçe yetmeyebilir peki samsung dışında hangi markayı önerirsiniz 2k 21:9 oranında oled monitör olarak?

4k240hzyi al keyfine bak o modelin smart versiyonunu kullanıyorum aşırı hoşuma gidiyor fps oyunu da oynuyorum hikaye oyunu da
5070 4kda yeterli olur mu demişsin ben 4060ti 8gb ile 4kda ghost of tsushima, god of war, spider man 2 remastered, the last of us 2yi oynuyordum kesinlikle 4kya geç

4k240hzyi al keyfine bak o modelin smart versiyonunu kullanıyorum aşırı hoşuma gidiyor fps oyunu da oynuyorum hikaye oyunu da
5070 4kda yeterli olur mu demişsin ben 4060ti 8gb ile 4kda ghost of tsushima, god of war, spider man 2 remastered, the last of us 2yi oynuyordum kesinlikle 4kya geç
Smart modeli olup olmamasıni nasıl ayirt edebilirim ? Linki var mı

21:9 ben önermiyorum hocam dediğim gibi 3440x1440 kullandım yalan yok minecrafta giriyorsun on numara duruyor R6 oynuyordum heryeri görüyordum görüntü kalitesi gerçekten güzel ama dostum bir desteklemezse oynayacagın oyun zulüme dönüyor özellikle eski oyunlar vs böyle stretched dediğimiz halde oluyor veya video izliyorsun kötü duruyor vs.Bence dediğim gibi yeni nesil 27inç 2k oled bak ama illa alıcam diyorsan attığın samsung modelin kumandalı smart glossy olanını kullandım güzeldi unutma 3440x1440 la 2k arasında yine performans farkı var.

Smart modeli olup olmamasıni nasıl ayirt edebilirim ? Linki var mı
Eve geçince atıyım 5 dkya hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_2814.webp

Hocam alttaki benim monitör hemen satabilirim 100kya xd

Geri