Öneri OLED Monitör Seçimi Karar Aşaması

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,959
Arkadaşlar karar aşamasındayım bir kaç tane premium OLED Monitör buldum fakat hepsi birbirinden güzel. E spor oynamıyorum. Full AAA oyun oynamaktayım. Sizin kararırınız hangisi ve neden olurdu fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)

İyi forumlar...

öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsan odyssey g8 al AAA oyunlar oynadığın için 4k olması önceliğin olsun bence 27 inçten büyük alma ekran çok büyük gelebilir senin tercihin

öğrenci indiriminden faydalanabiliyorsan odyssey g8 al AAA oyunlar oynadığın için 4k olması önceliğin olsun bence 27 inçten büyük alma ekran çok büyük gelebilir senin tercihin
Samsung olanın ekranı mat oledmiş diğerleri glossy(parlak) oled. Parlak ekranın çok daha iyi olduğunu söylüyorlar bu konuda fikriniz var mı?

bence dell monitöre bir şans verilebilir.

Bende g60sd vardı samsungun 2k 360hz olanı. 30k'ya g81sf sipariş etmiştim bugün geldi. Monitör baya güzel tavsiye ederim. Sepette 30k.
Genelde G Sync açık FPS Kilitli oyun oynuyorum çok stabil oluyor. Siz denediniz mi G sync aktif edip oyun oynamayı ? Herhangi bir titreme takılma vs. sorunu gözlemleyebildiniz mi ? Ek olarak Alt+Tab atınca siyah ekran kararma sorunu da buna dahil.

4K çözünürlük için 27 inch küçük kalabilir. 4K istiyorsan ve sistemin çok kuvvetliyse en az 32 inch monitör almalısın bence. Ben LG alırdım, ASUS kullanıp sorun yaşayan görmüştüm forumda.

Genelde G Sync açık FPS Kilitli oyun oynuyorum çok stabil oluyor. Siz denediniz mi G sync aktif edip oyun oynamayı ? Herhangi bir titreme takılma vs. sorunu gözlemleyebildiniz mi ? Ek olarak Alt+Tab atınca siyah ekran kararma sorunu da buna dahil.
Alt tab sorunu var. Hdmi 2.1 bant genişliği yetmiyor. Oled monitorlerde gsync vb... Açmam vrr flicker olur genelde

Samsung olanın ekranı mat oledmiş diğerleri glossy(parlak) oled. Parlak ekranın çok daha iyi olduğunu söylüyorlar bu konuda fikriniz var mı?
İlk attığınız lg olan da mat yani woled panelli diğerleri wd-oled (glosst oled) yani parlak oled.
Hangisini seçeceğiniz tamamen sizin kullanım amacınıza kalmış eğer odanız doğrudan güneş alıyorsa parlak ekranlar aşırı yansıma yapacaktır, mat olanlarda bu kadar yansıma sorunu yaşamazsınız.
Woled panellerde siyahlar tam siyah gözükürken wd-oledlerde siyahlar mora kaçmaktadır.
Her ikisinde de renkler çok canlıdır fakat wd-oled parlak olmasından dolayı oled deneyimini daha iyi yaşatır.
Seçim size kalmış hangisi kullanımınıza uyuyorsa onu alabilirsiniz.
Samsungun monitörleri öğrenci indirimi ile çok uygun fiyatlara gelebiliyor onlara da bakabilirsiniz

Odana giren ışığı kontrol edebiliyorsan perde ile vs. ASUS al. Yoksa Samsung da yeterli. Curved istiyorsan Alienware al.

LG'de 4k 240/480 modeli var onda da ona bakabilirsin.

Odana giren ışığı kontrol edebiliyorsan perde ile vs. ASUS al. Yoksa Samsung da yeterli. Curved istiyorsan Alienware al.

LG'de 4k 240/480 modeli var onda da ona bakabilirsin.
Odam karanlık genelde oyun oynarken içeriye asla güneş ışığı sokmam. Ama kasam ve çevre birimlerim ışıklı hep bunların ışığı ekranı etkiler mi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,038
Üyeler
183,050
Son üye
ahmetabic
Geri