Neler Yeni

Yardım OLED MONİTÖR SEÇİMİNDE ANKETE KATILIN LÜTFEN

HANGİ OLED ?

• MSİ 4K 240 HERTZ - Fiyatı 50 bin

Oylar: 2 20.0%
  • ASUS ÇİFT MODLU 4K 240 HERTZ / 1080P 480 HERTZ - Fiyatı 65 bin civarı

Oylar: 8 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

medusa1

80+
Arkadaşlar 50 bin lira para var elimde şuan. Önümde 2 seçenek var. Bu 2 seçenek dışına çıkmayın rica ediyorum.

Öncelikle monitörü kullanım durumum şu şekilde , hem hikayeli oyun hem rekabetçi oyun oynayan hem de dizi-film izleyen birisiyim. Yani genel kullanım diyebiliriz.

Şuan elimdeki parayla şu monitörü alabilirim :

MSI 4k 240 hertz

VEYA :

Parayı bir-iki ay daha biriktirip şu monitörü alabilirim. Stoklara da gelmiş olur muhtemelen.

Bu monitör hem 4k 240 hertz destekliyor. Hem de 1080p 480 hertz destekliyor

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Arkadaşlar 50 bin lira para var elimde şuan. Önümde 3 seçenek var. Bu 3 seçenek dışına çıkmayın rica ediyorum.

Öncelikle monitörü kullanım durumum şu şekilde , hem hikayeli oyun hem rekabetçi oyun oynayan hem de dizi-film izleyen birisiyim. Yani genel kullanım diyebiliriz.

Şuan elimdeki parayla şu 2 monitörden birini alabilirim :

ASUS 2k 480 hertz

MSI 4k 240 hertz

VEYA :

Parayı bir-iki ay daha biriktirip şu monitörü alabilirim. Stoklara da gelmiş olur muhtemelen.

MSI veya https://www.amazon.com.tr/Samsung-L...TVJ?ref=dlx_black_dg_dcl_B0D3VDZTVJ_dt_sl7_0c

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
MSİ 4K 240 hertz olanı önerdiğinize göre size bir sorum daha olacak. Monitörün 4k olması 480 hertz olmasından daha mı önemli ? Neden MSİ olanı önerdiniz Asus yerine ?
4K'da 480FPS alacak sistem varsa söyleyin + olarak 4K 27inç küçük geldi.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4K'da 480FPS alacak sistem varsa söyleyin + olarak 4K 27inç küçük geldi.
Hocam 4k'da 480 fps değil o monitör. 4k 240 hertz / 1080p 480 hertz destekliyor. Bir de 4k 27 inç monitör atmadım ben. Siz konuları mı karıştırdınız acaba :D

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4k'da 480 fps değil o monitör. 4k 240 hertz / 1080p 480 hertz destekliyor. Bir de 4k 27 inç monitör atmadım ben. Siz konuları mı karıştırdınız acaba :D
Bunu da atmıştınız hocam.
Neyse MSI ya da Samsung 4K Hz'den daha önemlidir.

medusa1

80+

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Arkadaşlar 50 bin lira para var elimde şuan. Önümde 2 seçenek var. Bu 2 seçenek dışına çıkmayın rica ediyorum.

Şuan elimdeki parayla şu monitörü alabilirim :

MSI 4k 240 hertz

VEYA :

kral 2 monitör alsan mesela 1080p 380 hz asusun bir monitörü var 15 k ya kalan 35 k ile de 4k 144-165 hz aldınmı hem çift monitör olur
tabi sana kalmış kullanış şekline bağlı

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral 2 monitör alsan mesela 1080p 380 hz asusun bir monitörü var 15 k ya kalan 35 k ile de 4k 144-165 hz aldınmı hem çift monitör olur
tabi sana kalmış kullanış şekline bağlı
Hocam ben zaten çift monitöre geçiş yapmak maksadıyla geçenlerde asus full hd 180 hertz bir monitör aldım 5 bin civarına. Fakat bunu sadece yan ekran olarak youtube'da video , twitch'te yayın izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Rekabetçi ve hikayeli oyunları da oled monitörde oynamayı planlıyorum. Fakat siz eğer 32 inç monitörde rekabetçi oyun oynanmaz demek istiyorsanız o halde şuanki asus monitörüm zaten 24 inç boyutunda. Bunda rekabetçi takılırım. Oled'de de film izler , hikayeli oyun oynarım. Siz ne dersiniz ?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Hocam ben zaten çift monitöre geçiş yapmak maksadıyla geçenlerde asus full hd 180 hertz bir monitör aldım 5 bin civarına. Fakat bunu sadece yan ekran olarak youtube'da video , twitch'te yayın izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Rekabetçi ve hikayeli oyunları da oled monitörde oynamayı planlıyorum. Fakat siz eğer 32 inç monitörde rekabetçi oyun oynanmaz demek istiyorsanız o halde şuanki asus monitörüm zaten 24 inç boyutunda. Bunda rekabetçi takılırım. Oled'de de film izler , hikayeli oyun oynarım. Siz ne dersiniz ?
hocam ben cs de sıralama kasıyorum rog 259qns monitör ü kullanıyorum benim önerim fps oyunu oynarken zaten rahat pozisyon larda değil(yatarak falan oynamayacağın için) bi tane hz yüksek yada elindeki monitör sana yetiyorsa bi tane de ekran kartın iyiyse 4k monitör ve game pad çekerim hikayeli oyun oynarkende hafif yatış şekli ayak ayak üstünde keyif yaparım 32 inç de fps oyunu oynarken sadece oyunda değil gerçek hayatta da aim kasıyorsunuz kafayı bir sağ bir sol köşeye çevire çevire

medusa1

80+
hocam ben cs de sıralama kasıyorum rog 259qns monitör ü kullanıyorum benim önerim fps oyunu oynarken zaten rahat pozisyon larda değil(yatarak falan oynamayacağın için) bi tane hz yüksek yada elindeki monitör sana yetiyorsa bi tane de ekran kartın iyiyse 4k monitör ve game pad çekerim hikayeli oyun oynarkende hafif yatış şekli ayak ayak üstünde keyif yaparım 32 inç de fps oyunu oynarken sadece oyunda değil gerçek hayatta da aim kasıyorsunuz kafayı bir sağ bir sol köşeye çevire çevire
Hocam ozaman msi 4k 240 hertz al geç diyorsun yani doğru mu ? Şuanki monitörüm cs2 için iş görüyor aslında. Yani bunu satıp 360 hertz monitör falan almaya kalkarsam işin içinden çıkamam hem oled monitör hem yüksek hz başka monitör falan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom