Yardım Oled Monitörde Valorant Oynamak Zarar Verirmi

chloriN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Biraz baktım fakat hikayeli oyunları oynayacak hevesim ve odağım kalmamış.
aktif olarak valorantı 2-3 saat oynayıp ara verir şekilde günde 5-6 saat valorant oynuyorum. skiller karakter resimleri vb duran görselere oled icin zararlı biliyorum. ileride sorun yaşarmıyım? nasıl önlem alabilirim
IMG_3672.webp

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
aktif olarak valorantı 2-3 saat oynayıp ara verir şekilde günde 5-6 saat valorant oynuyorum. skiller karakter resimleri vb duran görselere oled icin zararlı biliyorum. ileride sorun yaşarmıyım? nasıl önlem alabilirim Alıntıyı görüntüle
mouse scyrox mu

aktif olarak valorantı 2-3 saat oynayıp ara verir şekilde günde 5-6 saat valorant oynuyorum. skiller karakter resimleri vb duran görselere oled icin zararlı biliyorum. ileride sorun yaşarmıyım? nasıl önlem alabilirim Alıntıyı görüntüle
arada alt tab at sıkıntı olmaz o kadarlık hem

Kendi korumaları var monitörün bir sorn olmaz

memnunmusun bende v6 alacağım haftaya
şarj konuşunda memnun değilim daha iyi olur sanmıştım, 8k da su gibi akıyor çok oyun oynarsan 2 günde bir takman gerekiyor. onun harici 1 k kullanmak gerekli

ne ile alakalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k ya geçtim çok farkettirir mi acaba ben hissetmedim
oyun oynarken 8k kullan alışınca fark ediyor hem oled hem 240 hz olduğu için eder galiba

asusun 2k 720 hz monitöründe 16k hz mi lazım oluyorh
hocam arka planı siyah kullanıyosun di mi şu an

oyun oynarken 8k kullan alışınca fark ediyor hem oled hem 240 hz olduğu için eder galiba

asusun 2k 720 hz monitöründe 16k hz mi lazım oluyorh

hocam arka planı siyah kullanıyosun di mi şu an
siyah ama desenli bi walpp neden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye