Yardım Oled Monitörde Valorant Oynamak Zarar Verirmi

şahsen oled monitörümü sadece hikayeli oyunlarda açık tutuyorum. statik içerikli şeyler zarar verir . rekabetçi oyun için farklı monitör alsan daha iyi olur bence.

Bu arada konudan bağımsız bir sorum olacaktı. Setup'unuzu görünce çok beğendim ve sormak istediğim bir şey var. Ben de aşağı yukarı böyle bir masa yaptıracam marangozda. Fakat 2 adet kulaklığım var ve bu kulaklıklar için masanın üstüne konulan stantları beğenmiyorum. Sizinkini görünce çok beğendim. Ben de böyle yaptırsam mı diye düşünüyorum. Marangoza direkt olarak sizin fotoyu göstersem yeterli mi eklemem gereken bir şey var mı ? Sizin yaptığınız gibi masanın sağ kısmını yukarı doğru uzatıp iç tarafına da kulaklık askı aparatı yaptırmak istiyorum. Hepsini marangoz yapar dimi ? Kulaklık askısını da ona yaptırmak istiyorum yani extradan almayı düşünmüyorum.

şahsen oled monitörümü sadece hikayeli oyunlarda açık tutuyorum. statik içerikli şeyler zarar verir . rekabetçi oyun için farklı monitör alsan daha iyi olur bence.

Bu arada konudan bağımsız bir sorum olacaktı. Setup'unuzu görünce çok beğendim ve sormak istediğim bir şey var. Ben de aşağı yukarı böyle bir masa yaptıracam marangozda. Fakat 2 adet kulaklığım var ve bu kulaklıklar için masanın üstüne konulan stantları beğenmiyorum. Sizinkini görünce çok beğendim. Ben de böyle yaptırsam mı diye düşünüyorum. Marangoza direkt olarak sizin fotoyu göstersem yeterli mi eklemem gereken bir şey var mı ? Sizin yaptığınız gibi masanın sağ kısmını yukarı doğru uzatıp iç tarafına da kulaklık askı aparatı yaptırmak istiyorum. Hepsini marangoz yapar dimi ? Kulaklık askısını da ona yaptırmak istiyorum yani extradan almayı düşünmüyorum.
5 yıl önce bayağı çocukken harçlıklarımla almıştım, bayağı aradım internette ama bulamadım bulabilsem link paylaşırdım hocam sipariş geçerdiniz kolaylık olurdu. evet sağ kısımdaki yükselti güzel oluyor stand alıp masayı kalabalıklaştırmaktan daha mantıklı geldi bana da. marangoz konusunda bilgim yok yapabilirmi bilmiyorum. ama yeriniz geniş ise düz ayaklı L masa alıp sade bir setup oluşturup alt kısma kulaklık tutucu da asabilirsiniz

olmaz bence maç ararken falan alt taba atsan ya da farklı şeyler açsan güzel olur o sıralarda iyice soğumuş olur monitör de
o şekilde yapıyorum devamlı yeni ekrana geçiyorum bakalım umarım bişi cıkmaz.

Oled alacaktım soğuttun beni biraderim o ne ya alt tab atayım ekran değişeyim korkudan ne yapacağını şaşırır insan 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Oled alacaktım soğuttun beni biraderim o ne ya alt tab atayım ekran değişeyim korkudan ne yapacağını şaşırır insan 😂
10 dan fazla ips monitör elime geldi geri gitti hocam ölü piksel ışık sızmasından dolayı, şanslıysan temiz ips alırsın. o şans yoksa ya sol köşede dev gibi ışık sızması, ya ekranda garip renkli ölü piksel ya ghosting o bu şu bitmiyor. son çare oled aldım

Merak ettik sorduk. Anlıyorum DA...

1000055610.webp

konudan bağımsız setup çok iyi duruyor hocam iyi günlerde kullanın

şu mesajdan uyarı yemişim ahahahshshhxhs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fikirlerimizi ve düşüncelerimizi seviyeli bir şekilde paylaşamıycaksak forumun ne anlamı var?

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri