modelını sıparıs ettım fakat oled yanıgını onlemek ve oled panelı saglıklı tutmak ıcın neler yapmam gereklı acaba ve aocun bu modelınde panel sogutmanın gelısmıs oldugunu gordum duydum dogru mudur neler yapmam gerek
hocam gen4 oldugu ıcın ve bu monıtor mat kaplama oldugu ıcın tercıh etmedım kazık gelmedı bana ve dahılı 5w haporlorude kullanıcam hocam
bunu sormamıstım aslında hocam sordugum konuda cevabınız var mı acaba
panel aynı ikisi de samsungun panelihocam gen4 oldugu ıcın ve bu monıtor mat kaplama oldugu ıcın tercıh etmedım kazık gelmedı bana ve dahılı 5w haporlorude kullanıcam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
parlaklıgı cok acma piksel yenileme yap arada statik görüntü uzun süre tutma bisey olmaz, 360hzini kullanıyorum normal monitör iştebunu sormamıstım aslında hocam sordugum konuda cevabınız var mı acaba
AOC gen 4 değil. Gen 3 panelin optimize edilmiş versiyonunu kullanıyor. Yeni sürücü devresi var sadece. Gen 4 ve gen 5 paneller qd oled de Penta Tandem oluyor.hocam gen4 oldugu ıcın ve bu monıtor mat kaplama oldugu ıcın tercıh etmedım kazık gelmedı bana ve dahılı 5w haporlorude kullanıcam hocam
görev çubuğunu direk kapattım, masaüstünde her şeyi sildim ve duvar kağıdı siyahParlaklığı kökleme,sabit bir ekranda bekletme, örneğin görev çubuğu gibi sabit duran ışıklarda bekletme fazla. Zaten oled yeni paneller yanmaya karşı eskilerine göre çok dirençli, oled koruma sistemleri falan var, piksel kaydırma ve 4 saatte bir ekran temizleme gibi.
pıksel kaydırma ne oluyor hocamParlaklığı kökleme,sabit bir ekranda bekletme, örneğin görev çubuğu gibi sabit duran ışıklarda bekletme fazla. Zaten oled yeni paneller yanmaya karşı eskilerine göre çok dirençli, oled koruma sistemleri falan var, piksel kaydırma ve 4 saatte bir ekran temizleme gibi.
aoc glossy samsung matpanel aynı ikisi de samsungun paneli
parlaklıgı cok acma piksel yenileme yap arada statik görüntü uzun süre tutma bisey olmaz, 360hzini kullanıyorum normal monitör işte
doğrudur hala aynı panelaoc glossy samsung mat
ama aynı görüntü değildoğrudur hala aynı panel
Senin anlamayacağın şekilde pikselleri arada bir titretiyor, ve ya kaydırıyor ki aynı yerde aynı piksel sürekli çalışıp ısınmasın. Beyler işin gerçeği şu ki bu kadar korkuyorsak kullanmayalım daha iyianladım hocam cok tesekkurler
pıksel kaydırma ne oluyor hocam
Mattan iyidir.
Aynı panel ama birinde mat film var ve mat filmler netliği azaltıyor.doğrudur hala aynı panel