OLED PANELLİ MONİTOR NASIL KULLANILIR

hocam gen4 oldugu ıcın ve bu monıtor mat kaplama oldugu ıcın tercıh etmedım kazık gelmedı bana ve dahılı 5w haporlorude kullanıcam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu sormamıstım aslında hocam sordugum konuda cevabınız var mı acaba

hocam gen4 oldugu ıcın ve bu monıtor mat kaplama oldugu ıcın tercıh etmedım kazık gelmedı bana ve dahılı 5w haporlorude kullanıcam hocam

panel aynı ikisi de samsungun paneli

parlaklıgı cok acma piksel yenileme yap arada statik görüntü uzun süre tutma bisey olmaz, 360hzini kullanıyorum normal monitör işte

Parlaklığı kökleme,sabit bir ekranda bekletme, örneğin görev çubuğu gibi sabit duran ışıklarda bekletme fazla. Zaten oled yeni paneller yanmaya karşı eskilerine göre çok dirençli, oled koruma sistemleri falan var, piksel kaydırma ve 4 saatte bir ekran temizleme gibi.

AOC gen 4 değil. Gen 3 panelin optimize edilmiş versiyonunu kullanıyor. Yeni sürücü devresi var sadece. Gen 4 ve gen 5 paneller qd oled de Penta Tandem oluyor.

Parlaklığı kökleme,sabit bir ekranda bekletme, örneğin görev çubuğu gibi sabit duran ışıklarda bekletme fazla. Zaten oled yeni paneller yanmaya karşı eskilerine göre çok dirençli, oled koruma sistemleri falan var, piksel kaydırma ve 4 saatte bir ekran temizleme gibi.
görev çubuğunu direk kapattım, masaüstünde her şeyi sildim ve duvar kağıdı siyah

anladım hocam cok tesekkurler

pıksel kaydırma ne oluyor hocam

anladım hocam cok tesekkurler

pıksel kaydırma ne oluyor hocam
Senin anlamayacağın şekilde pikselleri arada bir titretiyor, ve ya kaydırıyor ki aynı yerde aynı piksel sürekli çalışıp ısınmasın. Beyler işin gerçeği şu ki bu kadar korkuyorsak kullanmayalım daha iyi :) aldınız güle güle kullanın, 3 günde bozulmazlar korkmayın eğer çok çok ters şeyler yapıpta bozmazsanız 5 sene gider hiç yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,297
Üyeler
192,677
Son üye
cereal_killer
Geri