Uyumus Serisi Kendimçe kararım hayatımda izlediğim en ama en keyif verici diziydi Abulldah abim be izzlersin dimi <3Kardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Alfa kurtKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
lcdpKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Fast and Furious serisiKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
The GodfatherKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Biraz deme dostum “biraz”a hakaret ediyoruz.Ben izledim de hikayesi biraz saçma geldi.