Ölmeden Önce Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler

Ateş böceklerinin mezarı.

Kardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak 😁

İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Uyumus Serisi Kendimçe kararım hayatımda izlediğim en ama en keyif verici diziydi Abulldah abim be izzlersin dimi :) <3

Kardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak 😁

İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Alfa kurt

ff8

Das boot
Fury
T34
Er Ryan ı kurtarmak
Memphis belle
Forrest gump
Dağ 1
Nefes: vatan sağolsun

İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Fast and Furious serisi

İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
The Godfather

Ben de şunu öneriyorum biraz saçma bi film ama:

@Kesteko ve @KeremMm ‘in saçma bir şekilde ban yemesi.

Geri