Uyumus Serisi Kendimçe kararım hayatımda izlediğim en ama en keyif verici diziydi Abulldah abim be izzlersin dimiKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Alfa kurtKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak![]()
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
lcdpKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Fast and Furious serisiKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
The GodfatherKardeşlerim sizlerden ricam hayatınızda yer edinmiş ve benim nirvanam budur dediğiniz sadece "1" film önerisinde bulunun (seriler 1 sayılacak). 2-3 değil kendinizi süzün ve sadece 1 film veya seriyi yazın bakalım neler çıkacak
İlk ben başlıyorum;
Geleceğe Dönüş Serisi
Biraz deme dostum “biraz”a hakaret ediyoruz.Ben izledim de hikayesi biraz saçma geldi.