Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Gow ve rdr2
Mafia 2 türkçe yama nereden bulabilirim?mafia 2 de serbest gezinme diye bir şey yok oyun bitene kadar sürekli görev yapıyorsunuz. serbest gezmek için youtube videosu izleyerek mod kurmanız lazım haberiniz olsun
Mafia 2 türkçe yama nereden bulabilirim?
@Golf 4 R32 @Buğrahan Mert mert tamam beyler adamın sistemini görmedim kızmayın deat cells Akar o PC de onu öneririmGow ve rdr2
Mafia 2'yi sevmedim. Guiasappe ile tanıştıktan sonra maymuncuk ile araba çalıyoruz oyunda ve suç işliyoruz kovalıyorlar kaza yapıyorum kaçamıyorum.Mafia 2 Türkçe Yama
Mafia 2 zaten malumunuz, ülkemizde çok sevilen bir oyun. Lakin Türkçe yaması zamanında Take Two tarafından kaldırılmıştı. İnternette yine de Türkçe yama vardı lakin o yamayla kurulum yapmak zorlayıcıydı. Bu yüzden yamayı kurulumsuz yaptım. Ayrıca oyunun orijinal font boyutu çok küçük olduğundan...www.technopat.net
kolay modda oynayın oyun güzel ben 1 kere bitirdim hala serbest modda oynuyorum aradaMafia 2'yi sevmedim. Guiasappe ile tanıştıktan sonra maymuncuk ile araba çalıyoruz oyunda ve suç işliyoruz kovalıyorlar kaza yapıyorum kaçamıyorum.
evetSteam dan indirsem yama yükleyebilir miyim?
kolayNormal mod da bitirdin mi sen?
Call of duty ilk serileriMerhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli laptopum var. Mutlaka oyna dediğiniz oyunlar nelerdir? Korku oyunu olmasın sevmiyorum korku oyunlarını.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB