kilitlenmemeliDaha yeni ölü bir konuyu hortlattim bilmiyordum yukarı çıkmış konu bende bakıyordum neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
Kilit atacaklar hissediyorum.Tahminimce Bu konu kilit yiyecek birazdan
İnsanlık hali herkes hatalar yapabiliyor bir anlık dalgınlığa bakar her şey, bu konuda hata payının göz önünde bulundurulması gerekir.Bence oldukça saçma, bir ihtiyaç değil. Forum kurallarında bu şekilde uyarı alabileceğin bir kural olduğu için, konu tarihine bakmakta senin sorumluluğun.
Tamam da bunun çözümü bu değil, başka bir şey düşünülmeli.İnsanlık hali herkes hatalar yapabiliyor bir anlık dalgınlığa bakar her şey, bu konuda hata payının göz önünde bulundurulması gerekir.
Konu tarihine bakmak sorumluluk fakat böyle kalmasının bir mantığı yok. Mesaj yazan konu sahibi olsa bile uyarı alacak. Ne anlamı var ki açık kalmasının?Bence oldukça saçma, bir ihtiyaç değil. Forum kurallarında bu şekilde uyarı alabileceğin bir kural olduğu için, konu tarihine bakmakta senin sorumluluğun.
Eğer konu sahibi konuyu ilgilendiren bir mesaj yazdığı için uyarı alırsa dediğiniz haklı olabilir fakat ben geçerli bir sebepte göz yumulacağına inanıyorum.Konu tarihine bakmak sorumluluk fakat böyle kalmasının bir mantığı yok. Mesaj yazan konu sahibi olsa bile uyarı alacak. Ne anlamı var ki açık kalmasının?