Ölü piksel artış yaparmı ?

Ölü pixel yayılan bir şey değil. Oradaki pixelin bozulmasıyla olan bir şey. Merak etme yayılmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixel vb. çıkarsa çok uğraştırır. İade değişim falan. Bence gerek yok. Az daha verip buradan almak daha mantıklı.
bana türkiyede miniled va local dimming li monitör bul kaç paraysa alacağım

Farklı forum sitelerine baktım ilerler diyorlar ne kadar doğru orası ayrı umarım dediğin gibi ilerleme kaydetmez
Mevcut ölü pixelden dolayı yayılma olmaz ama bozulacağı tutar başka pixellerin de onu bilemem. Kanser hücresi gibi yayılmaz yani.

bana türkiyede miniled va local dimming li monitör bul kaç paraysa alacağım
Bulamam da dediğim gibi yurtdışından bir şeyler almak riskli. Özellikle de monitör almak. En sorunsuz modelde bile ölü pixel çıkabiliyor.

Mevcut ölü pixelden dolayı yayılma olmaz ama bozulacağı tutar başka pixellerin de onu bilemem. Kanser hücresi gibi yayılmaz yani.

Bulamam da dediğim gibi yurtdışından bir şeyler almak riskli. Özellikle de monitör almak. En sorunsuz modelde bile ölü pixel çıkabiliyor.
bazı markalar ve panellerde pek yok ama hocam

bazı markalar ve panellerde pek yok ama hocam
bazılarında çıkma olasılığı daha yüksek gibi

Arkadaşlar merhaba 27 inç 1080p 180hz Aoc markalı Mönitörüm var 1 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir farkındalık yok doğal olarak rahatsızlık söz konusu değil öylesine bir ölü piksel testi yaptım sağ üst tarafta 1 adet ölü piksel mevcut size sorum bu ölü piksel çoğalırmı veya artış yaparmı ve bir diğer sorum 1 adet ölü piksel Garanti kapsamına girermi ?
Hocam virüs değil birsey değil merak 3tme artış yapmaz

Test yaptığımda 2 renk de çıktı kırmızı ekranda da siyah beyaz ekranda yeşil çıkıyor diğerler renklerde gözükmüyor

Eyvallah
benimkine benziyor sıkışmış pixeldir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,230
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii