Gamebooster 240 hz ölü piksel

Buton

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce 2.el olarak garantisi devam eden gamebooster marka bir monitör aldım aldığımda farketmemiştim dün gece valorant oynarken sanırsam 2 adet ölü piksel olduğunu gördüm teste girdiğimde siyah ve bir kaç renk haricinde diğer renklerde belli oluyor rahatsız pek fazla etmiyor garanti kapsamına girermi ve garantiden iade alabiliyormuyum

Son düzenleme:
14 mayıs da bizzat şubesine giderek gamebosster 2k Mönitör almıştım ilk gün sıkıntı yoktu 3. Günde ekranda yeşil bir şerit belirdi götürdüm mağazaya teknik servise yönlendirdiler 2 hf boşu boşuna bekledim sözde teknik servis inceleyip hiç bir sorun olmadığını teşkil ettiler itiraz ettim bana Elektriksel anlık bir problem olmuştur diyerek gönderdiler tmm diyip zorluk çıkarmadım evde denediğim de yine aynı sorunla karşı karşıya kaldım bu sefer video ve resim gösterdim kanıt olarak iade istedim ilk başta kabul etmeselerde tepki gösterdikten sonra iade aldılar yani teknik servis çöp 2 hf boşuna bekletildim mağdur oldum ve telafi edilmedi bekleyeşimin iade esnasında küçük bir hediye vermişler di onu bile utanmadan aldılar kısaca gamebosster markasından uzak dur sesiz olsam karşı durmasam iade yapmayacaklardı adamına göre muamele yapıyorlar iade olmaz diye düşünüyorum ama yenisini s.... k s.....k vermek zorundalar

Arkadaşlar merhaba 3 gün önce 2.el olarak garantisi devam eden gamebooster marka bir monitör aldım aldığımda farketmemiştim dün gece valorant oynarken sanırsam 2 adet ölü piksel olduğunu gördüm teste girdiğimde siyah ve bir kaç renk haricinde diğer renklerde belli oluyor rahatsız pek fazla etmiyor garanti kapsamına girermi ve garantiden iade alabiliyormuyum
2 adet ölü piksel rampage hariç hiç bir firmada garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,454
Üyeler
175,216
Son üye
Rooys
Geri