Neler Yeni

Ölü Piksel ki Monitör Cayma Hakkı Varken Nasıl İade Edilir

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Monitörümde 1 adet ölü piksel mevcut, daha Cuma günü satın aldım lakin satıcı ölü piksel için iade almıyor, nasıl bir bahane uydurarak ürünü iade edebilirim? Ürünün Jelatinleri vb. Açıldı. Hepsiburada'dan satın aldım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Yunus Şahin
14 gün zaten cayma hakkın var kanuna göre.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Monitörümde 1 adet ölü piksel mevcut, daha Cuma günü satın aldım lakin satıcı ölü piksel için iade almıyor, nasıl bir bahane uydurarak ürünü iade edebilirim? Ürünün Jelatinleri vb. Açıldı. Hepsiburada'dan satın aldım.
nasıl iade kabul etmiyor knk değişim yapsın ozaman ölü piksel zamanla büyüyüp çoğalıyormuş öyle olmasa sıkıntı değilde bak ben amazondan aldım 1 hafta 10 gün oldu 3 4 tane ölü piksel çıktı teste sokmayınca anlaşılmıyor bile hiç belli olmuyor ama çoğalıyor ve büyüyormuş diye değişime gönderecem vaktim olmadı ücretsiz bi şekilde değişim yapacaklar sıkıntı yok nasıl yapmıyor yav bide monitör model neydi

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl iade kabul etmiyor knk değişim yapsın ozaman ölü piksel zamanla büyüyüp çoğalıyormuş öyle olmasa sıkıntı değilde bak ben amazondan aldım 1 hafta 10 gün oldu 3 4 tane ölü piksel çıktı teste sokmayınca anlaşılmıyor bile hiç belli olmuyor ama çoğalıyor ve büyüyormuş diye değişime gönderecem vaktim olmadı ücretsiz bi şekilde değişim yapacaklar sıkıntı yok nasıl yapmıyor yav bide monitör model neydi
Asus VG249Q1A.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
bende bu monitörü alıyordum ama ips panel olanı 3600 liraya işte birisi forumda paylaştı 4200 liraya acer 240hz 1ms ips 700 lira fazla verir onu alırım dedim bendede 3 tane çıktı değişime gönderecem

Top Bottom